Ajankohtaista: Buster-uutuudet: skandinaavisen tyylikkäät Buster XL ja Buster XXL

14.8.2019

Buster-uutuudet: skandinaavisen tyylikkäät Buster XL ja Buster XXL

Uudet 2020 vuosimallin Buster XXL ja Buster XL alumiiniveneet ylhäältä

Buster vie kaudelle 2020 loppuun suurten avovenemallien uudistuksen. Malliston kaikkein suurimpien veneiden, Phantomin ja Magnum-mallien skandinaavisen pelkistetyt linjat on nyt omaksuttu myös suositun kuuden metrin kokoluokan Buster XL- ja Buster XXL -malleihin. 

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalleihin kevään 2020 venemessuille

Kauden 2020 uutuksia myös Busterin suuret heittokalastusveneet. 

Käytännöllinen ja taloudellinen uusi Buster XL

Buster XL:n historia ulottuu vuoteen 1992 saakka ja lähes 30 tuotantovuoden jälkeen siirrytään viidenteen mallisukupolveen. Uutuusmallin suunnittelua on XL:n perinteiden mukaan ohjannut pyrkimys käytännöllisyyteen, taloudellisuuteen ja turvallisuuteen. 

Vuosimallin 2020 Buster XL:n runko on suunniteltu kokonaan uusiksi ja vene on varhaisinta malliversiotaan peräti 70 senttiä pidempi. Sisätilat ovat aiempaa huomattavasti väljemmät, joka näkyy erityisesti takapenkin tuntuvasti parantuneina jalkatiloina. Aiempaa 30 senttiä leveämmän vesilinjan ansiosta lattiapinta on selvästi suurempi. 

Buster XL on suunniteltu seitsemälle hengelle ja sopiva moottoriteho on 80–115 hevosvoimaa. Taloudellisen runkomuodon ansiosta suurimmallakin koneteholla jäädään 0,7 litran kulutukseen merimailille mukavalla 19–23 solmun matkanopeudella. Hinnat alkaen 41 530,00 € (Buster XL + Yamaha F100FETX).

Urheilullinen uusi Buster XXL

Buster XXL on edustanut mallistossa aina urheilullisia vauhtiveneitä. Hyvin varustettu uusi Buster XXL on kahdeksan hengen avovene, jonka huippunopeus nousee suurimmalla, 150 hevosvoiman moottoriteholla 43 solmuun. Uusi XXL on ajettavuudeltaan erinomainen, vakaa ja tarkka ajotuntuma antaa vaikutelman selvästi isommasta veneestä. 

Buster XXL on ollut mallistossa vuodesta 2000 lähtien, joten vuosimallin 2020 XXL edustaa jo kuudetta mallisukupolvea. Edeltäjään verrattuna suuret erot ovat sisätiloissa ja kantavuudessa. Suurin matkustajamäärä on noussut kahdeksaan henkeen ja kantavuus 795 kiloon, joka peräti 240 kg aiempaa enemmän. Matkustajille on tarjolla hulppea U-sohva ja sisällä on selvästi enemmän tilaa vesilinjan leveyden kasvettua 30 sentillä. 

Buster XXL:n suositeltu konetehoalue on 115–150 hevosvoimaa. Urheilullisesta olemuksesta huolimatta uusi XXL on taloudellinen matkavene. Sopiva matkavauhti on 19–29 solmua, jolloin kulutus jää Yamaha F150DETX -moottorilla 0,8 litraan meripeninkulmalla. Huippunopeudellakin kulutus on vain 1,3 litraa. Hinnat alkaen 48 740,00 € (Buster XXL + Yamaha F130AETX) 

Jos haluat saada tietoa uusista Buster-malleista ja muista ajankohtaisista asioista, tilaa uutiskirjeemme:

Tilaa Buster-uutiskirje!

 

Jaa