Täydellinen käyttöön

Suunnitteluamme on aina ohjannut tinkimätön pyrkimys kestävyyteen, käytännöllisyyteen ja ensiluokkaiseen merikelpoisuuteen. Tämä yhdistettynä sukupolvia jatkuneisiin teollisen käsityön perinteisiin, on luonut laadun, josta on muodostunut veneilijöiden keskuudessa käsite: Buster.

BusterQ screen

Ei pelkkä karttaplotteri. Täysin uusi käyttäjäkokemus.

Olemme kehittäneet saumattomasti integroidun käyttäjäkokemuksen uusiin Buster veneisiin. Olemme hakeneet inspiraatiomme autoteollisuudesta, älypuhelimista ja tableteista, ja integroineet kaikki keskeiset toiminnot yhdelle isolle kosketusnäytölle. Samalla olemme entisestään kehittäneet viihteeseen, turvallisuuteen ja koulutukseen liittyviä toiminnallisuuksia, tuoden ne täysin uuden, intuitiivisen Buster Q -kokemuksen piiriin. Q on kuulunut vakiovarustukseen suurimmassa osassa mallistoa vuodesta 2017 alkaen.

BusterQ screen

Veneen radio ja musiikkilaite

Voit jakaa lempimusiikkiasi ystävien ja perheen kesken käyttäen lempisovelluksiasi langattomaan musiikin toistoon. FM ja DAB radio on helposti käytettävissä silloin, kun sitä tarvitset. Edistyksellisillä langattomilla toiminallisuuksilla Buster Q on myös taloudellinen sähkönkulutuksen puolesta, joten voit nauttia musiikista vesillä vaikka koko päivän. 

BusterQ screen

WiFi ja 3.5G

Paikallissää on aina helposti saatavilla. Tarvittaessa voit lunastaa uusia kartta-alueita langattoman yhteyden avulla. Voit jakaa 3.5G yhteyden sisäänrakennetun WiFi hotspotin avulla. Päivityksiä ja uusia toiminnallisuuksia päivitetään laitteelle jatkuvasti verkon yli. 

Turvallisuus

Kaikki veneen ja perämoottorin käsikirjat löytyvät Buster Q:lta. Lisäksi laitteelta löytyy opetusvideoita mm. solmuihin, veneenkäsittelyn, satamamanöövereihin ja turvallisuuteen liittyen. Tuomme turvallisuuden luokkahuoneesta oikeaan ympäristöönsä – vesille. 

Ylivertainen merialumiini

Merialumiini on kevyttä mutta kestävää, ja se selviää iskuista, naarmuista ja pohjakosketuksista rakenteellisesti vahingoittumatta. Se ei vety, pala tai halkeile. Se sietää äärimmäisiä lämpötiloja ja sääoloja, minkä ansiosta veneilykautta voi venyttää varhaiskeväästä pitkälle syksyyn.

Kestävät rakenteet ja hyvä suorituskyky

Busterin rungon innovatiiviset ratkaisut, ensiluokkaiset materiaalit ja jatkuva testaaminen meriolosuhteissa takaavat veneen turvalliset ajo-ominaisuudet, hyvän suorituskyvyn sekä veneen pitkäikäisyyden. Ratkaisumme rungon jäykistämiseksi tekevät veneestä kestävän ja jämäkän ajettavan, mutta pitävät sen samalla kevyenä. Jäykät peräpeilit mahdollistavat suuremmatkin konetehot ja huolellisesti suunnitellut runkomuodot saavat veneen käyttäytymään johdonmukaisesti kovassa aallokossa. Kylkikoteloiden ja rungon äänieristys takaavat hiljaisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Suunnittelussa hyödynnämme modernia 3D suunnittelua sekä rakennesuunnittelussa FEM analyysiä todellisia olosuhteita simuloivana laskentatapana. Kun tähän lisätään mittava koeajo- ja prototyyppitoiminta, saadaan lopputulemana oman aikansa legendaarisimpia venemalleja. 

AHT

Tärkeät ympäristöarvot

Edelläkävijyys ei ole pelkkää teknologiaa ja suorituskykyä, se on myös vastuuta ympäristöstä. Pyrimme haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin sekä omassa toiminnassamme että Buster-veneiden materiaalivalinnoissa ja tuotannossa. Veneidemme alumiinista yli 90 % on kierrätettävissä. Valmiin veneen hyötykäyttöaste on yli 90 %, sillä alumiini- ja muoviosat ovat uudelleen kierrätettäviä ja puuosat poltettavia. Ympäristöystävällisten runkojen alumiinia voi uusiokäyttää lähes loputtomiin. Toimitamme kaiken omassa toiminnassamme syntyneen hyödyntämiskelpoisen materiaalin kierrätykseen.

Rakenteiden suunnittelussa panostamme erityisesti rungon optimaaliseen muotoon ja veneen alhaiseen kokonaispainoon. Siksi Buster saavuttaa kokoluokkaansa vastaavan suorituskyvyn tavanomaista pienemmällä moottoriteholla ja polttoaineen kulutuksella. Keveys säästää polttoainetta myös trailerikuljetuksissa.

Monikäyttöinen ja helposti huollettava

Busteria ei tarvitse vuosittain puunata, vahata tai käsitellä työläästi: arjen venehoitoon riittävät helppokäyttöiset Buster venehoitotuotteet. Pohjan antifoulingkäsittelyn tarve vaihtelee paikallisesti: tarkista sopiva antifoulingväri lähimmältä Buster jälleenmyyjältäsi. Käyttämämme AluSafe pohjan eliönestomaali saattaa vaativissa meriolosuhteissa edellyttää ajoittaista mekaanista puhdistusta. Busterin kanssa voit kuitenkin rantautua kivikkoisille rannoille ja kallioluodoille. Voit lastata siihen tavaraa pelkäämättä veneen likaantumista tai pintojen vaurioitumista.

Buster on monikäyttöinen vene. Eri sisustus- ja varustevaihtoehtojen ansiosta se sopeutuu joustavasti mökkeilyyn, retkeilyyn, kalastukseen, vesiurheiluun ja muihin harrastuksiin. Buster palvelee myös monipuolisena työjuhtana tavaroiden kuljetuksessa ja yhteysveneenä.

Alumiiniveneitä vuodesta 1955

Buster Boats on Euroopan suurin alumiinivenesuunnittelija ja -valmistaja. Tervetuloa tutustumaan Busterien maailmaan ja luomaan oma seikkailusi.