Miten valitset sopivimman mökkiveneen?

Sopivan mökkiveneen valinta alkaa omien tarpeiden määrittelystä. Onko veneelle laituripaikka vai pitääkö se vetää rannalle? Käydäänkö veneellä vain retkeilemässä ja kalassa, vai onko se ainoa kulkuväline jolla sekä ihmiset että tarvikkeet saadaan saarimökille? Miten pitkä ajomatka on ja sisältyykö siihen tuulisia avovesiosuuksia, joilla aallokko voi nousta korkeaksi? Montako henkeä kyytiin on mahduttava?

BusterQ screen

Buster S on kolme venettä samalla rungolla

Peräpenkiltä ajettava malli sopii erityisen hyvin niille, jotka hakevat yksinkertaista, turvallista ja tilavaa perusmökkivenettä. Jos taas arvostat pulpetin tarjoamaa suojaa ja rattiohjausta, valintasi on sivu- tai keskipulpettiversio. Keskipulpetillisessa Scc -mallissa on maksimaalinen määrä vapaata kansitilaa. Sivupulpetillinen S1 taas tarjoaa hyvät tilat useammalle matkustajalle.

BusterQ screen

Uutuus: Buster XS

Buster XS on mökkirannan uusi suursuosikki. Mökkiveneiden testivoittaja on kevyt käsitellä, mutta erittäin vakaa ja sopii siten koko perheen retki- ja kalastusveneeksi. Veneestä on tarjolla kaksi versiota: moottorin kahvasta ohjattava Buster XS ja ohjauspulpetilla varustettu XSr.

BusterQ screen

Suomen suosituin: Buster M

Buster M on Suomen suosituin moottorivene ja varmasti sen vuoksi, että se sopii niin mökkimatkoille, kalareissuille kuin retkeilyynkin. Yksipulpettinen Buster M1 on pelkistetty ja turvallinen mökkivene, joka avaran avotilan ansiosta soveltuu hyvin niin yhteysveneeksi, tavaroiden kuljetukseen kuin kalastukseen. Varustetasoltaan kattavammassa kaksipulpettisessa Buster M2:ssa on vakiovarusteena Buster Q -älynäyttö ja vene onkin parhaimmillaan kesäisillä retkillä ja yhteysveneenä sekä kalastuksessa.

Luksusluokan yhteysvene saaristomökille Buster Phantom Cabin

 

Buster Phantom Cabin on suurin kajuutallinen veneemme. Se tuo ripauksen tarkoituksenmukaista, karua ylellisyyttä yhteysveneilyyn. Poikkeuksellisen merikelpoinen runko, pehmeä aallokkokäytös ja vankat, hiljaiset rakenteet tekevät Phantom Cabinistä mahtavan yhteysveneen pidemmällekin matkalle suurten järvien isoilla selkävesillä, saaristossa ja rannikolla. 

AHT

Buster Cabin E on suunniteltu paljon liikkuvalle veneilijälle, joka viettää veneessä kerralla pidempiäkin aikoja kuin mitä tyypillinen mökkimatka kestää. Vene on hiljainen, sen voi varustaa lämmittimellä ja syksyisiä matkoja ajatellen myös ulkovalaistus on suunniteltu vaivatonta pimeän ajoa ajatellen. Lasikatto ja suuri kattoluukku sekä lempeä led-valaistus tekevät matkanteosta elämyksen. 

Alumiiniveneitä vuodesta 1955

Buster-mallistosta löydät sopivan veneen niin kalastukseen, retkeilyyn lähivesillä kuin vauhdikkaaseen huviajeluunkin. Alumiinirunko takaa huolettoman, pitkän käyttöiän. Tutustu koko mallistoon.