Hur väljer du den perfekta båten för ditt sommarställe?

Valet av den rätta båten för sommarstället börjar med att definiera de egna behoven. Har man en bryggplats för båten eller skall den dras upp på stranden? Gör man endast utfärder och fisketurer, eller är båten till för att pendla, transportera både människor och tillbehör till och från sommarstället? Hur lång är körsträckan och är det öppna vatten med risk för hård sjögång och kraftig vindar? Hur många personer skall rymmas med i båten?

BusterQ screen

Buster S är fyra båtar med samma skrov

Modellen som körs från akterbänken lämpar sig speciellt bra för dem som söker efter en enkel, trygg och rymlig för sommarbruk. Ifall du uppskattar rattstyrning och det skydd pulpeten ger, väljer du sido-, mitt- eller dubbelpulpetversionen. Scc-modellen med mittpulpet har maximalt fritt däcksutrymme. Sidopulpetbåten S1 erbjuder för sin del bra utrymmen för flera passagerare. S2-modellen har dubbla konsoler som ger ännu bättre skydd mot vind och vattenstänk.

BusterQ screen

Buster XS – den perfekta båten till sommarstället

Den nya Buster XS är en lätt båt som är enkel att hantera och erbjuder utrymme för fyra personer. Nya XS kommer i två varianter; Buster XS som styrs från aktersätet med rorkult och Buster XSr som har en styrkonsol.

BusterQ screen

Populär Buster M

Buster M är en av de mest populära motorbåtarna i Norden, säkert av den orsaken att båten lämpar sig för såväl stugfärder, fiskeresor som utflykter. Buster M1 med en styrpulpet är en renodlad och trygg båt, som tack vare sin stora sittbrunn lämpar sig som både förbindelsebåt, fraktbåt och för fiske. Buster M2 med två styrpulpeter och en digrare utrustningsnivå har som standardutrustning Buster Q-smartskärmen och kommer till sin rätta under sommarens utflykter, som pendel-båt och fiskebåt.

Luksusluokan yhteysvene saaristomökille Buster Phantom Cabin

Buster Phantom Cabin är vår största båt med hytt. Den erbjuder ändamålsenlig, karg lyx till förbindelsebåtsåkandet. Ett exceptionellt sjövärdigt skrov, mjuk i sjön och med styva, tysta konstruktioner är Phantom Cabin en mäktig pendelbåt för längre färder i utmanande förhållanden.

AHT

Buster Magnum Cabin är planerad för alla som rör sig mycket på sjön och tillbringar längre tider i båten än bara en typisk färd till sommarstället. Båten är tyst och behaglig även i mer krävande förhållanden. Buster Magnum Cabin kan utrustas med värmare med tanke på sena höstfärderna eller tidigt på våren. Takluckan samt en mild led-belysning gör färden till en upplevelse.

Aluminiumbåtar sedan 1955

Buster Boats är Europas största designer och producent av aluminium­båtar. Välkommen att bekanta dig med Busters värld. Här kan du skapa ditt eget äventyr.