Heittokalastusvarusteltu Buster alumiinivene

Buster fiskebåtar

Buster-båtarna har alltid varit populära bland fiskare. En högkvalitativ och hållbar aluminiumbåt är ett lätt val för fiskaren, som vill åka ut till sjöss i vilket väder som helst, oberoende av årstid och plats. Utöver de högklassiga konstruktionerna och beslagen är för fiskarens del viktiga de väderbeständiga och slitstarka ytorna och den talrika för fiske lämpade tilläggsutrustningen.

Buster fiskeutrustning

Buster S och Buster M

Fiskedäck och fiskestol
Lång spölåda (Buster S, Buster M1 - enkelkonsol)
Livewell / fisksump
Motorfäste på fördäcket
Sidoräcken
Fäste för givare

Buster M2 – Dubbelkonsol - har en kort spölåda framför den vänstra konsolen som standard.

Buster XL och Buster XXL

Fiskedäck mellan spölådorna i fören
Förlängt fiskedäck/spölåda mellan konsolerna
Fällbar däckplatta/fiskedäck över aktersoffan
Täcklock
Motorfäste på fördäcket
Livewell / fisksump
Fäste för givare

Fisketillbehörspaketet kan eftermonteras på alla Buster M med årsmodell 2018 och senare samt alla 2017- eller nyare Buster S. Fisketillbehörspaketet för Buster XL och XXL finns tillgängligt för nya båtar från och med 2020. Fiskeutrustningspaket är tillgängliga som fabriksmonterad utrustning för de nya 2024-årsmodellerna Buster S, Buster M, Buster XL och Buster XXL

De enskilda fisketillbehören kan också köpas separat, och kan enkelt sättas på och tas bort så att båten snabbt kan anpassas efter olika ändamål.

Total vikt på fisketillbehörspaketet (Livewell exkluderat) är ungefär 50 kg (Buster S och Buster M) eller 70 kg (Buster XL och Buster XXL).

Buster utrustningsguide till sportfiskebåtar

För att göra det lättare att utrusta en fiskebåt har Buster gjort en guide för val av båt och utrustning. Beställ Busters fiskeutrustningsguide till din e-post!