Ägarskap: Tilläggsutrustning

Tilläggsutrustning

Busters utrustningspaket är omsorgsfullt valda och fabriksmonterade för att optimalt komplettera din Bustermodell.

Att köpa utrustning som färdiga paket är fördelaktigare än att köpa och montera utrustningen var för sig.

Utrustningspaketen är med hänsyn till kvalitet och användbarhet äkta Buster-kvalitet och monteringen sker snyggt utan att skada båtens ytor. Utformningen och designen följer Busters formspråk och skapar en lättskött helhet.

COMFORT EDITION

Inkl. dynsats och akterkapell (M1 och L2 endast dynsats)

Comfort Edition -paketets dynor med snabbfästen gör båtlivet ännu bekvämare. Du kan också använda sätesytorna i båten utan dynor exempelvis vid transport av virke eller skrymmande utrustning. Dynorna bör skyddas från fukt och UV-strålning när båten inte används för längre livslängd. På de flesta modeller kan dynorna förvaras i båtens egna förvarsutrymmen.
 
Comfort Edition -paketet innehåller dynor for sittytor samt vadderade ryggstöd.

ENTERTAINMENT

Med audioutrustningen i ENTERTAINMENT-paketet gör du din Buster till en underhållningscentral. Två högkvalitativa högtalare för marint bruk återger tal och musik rent på önskad volymnivå.

PREMIUM EDITION

Inkl. dynor + akterkapell + andra tillbehör beroende av modell

Med Premium Edition -paketets skräddarsydda, modellspecifika och hopfällbara kapell kan du njuta av båtlivet i alla väder. Kapellen i paketen har perfekt passform för just din Buster-modell. Kapellet kan fällas in antingen i ett kapellgarage eller i en skräddarsydd skyddspåse. 

DJUPMÄTARE

DJUPMÄTARE paketet gör din Buster Q enhet till ett ekolod. Ekolodet ger förutom djupet, även historiken som gör att du kan ätervända till lokationen med ett visst djup på kartan.

FISHFINDER

Nya Buster Q Fishfinder -fiskeekolod kombinerar den nya Buster Q-smartskärmen och Raymarines högklassiga CP100-ekolodsmodul. Ekolodet använder en två-kanalers CHIRP-givare bildar en fotografiskt skarp bild av bottnen och fiskar ända till ett djup på 270 meter.

AIS

AIS-paketet lägger till AIS-funktionalitet i Buster Q. AIS på Buster Q är av den mottagande typen – så att du kan se alla fartyg som skickar AIS i din kartvy. 

Ytbehandlingar

Standardytbeläggningen på alla Busterbåtar är omålad marinaluminium. Om du vill kan skrovet på båten redan på fabriken målas eller båtens botten behandlas med antifouling-färg som förebygger att smuts fäster på botten. Antifoulingbehandlingen är bra i havsområden där smådjur och vattenväxter lätt fastnar på båtbottnen. Smuts som fäst sig på bottnen ökar båtens förbrukning och sänker dess hastighet. Du kan beställa både målning och antifoulingbehandling av skrovet.

Båtens standardfärg varierar på de olika modellerna. Utöver standardfärgen kan man man välja sin favoritfärg från färgsortimentet.  Man kan också beställa båten med målat skrov och antifouling behandling tillsammans eller var för sig.  Skrovets färg är alltid densamma som färgsidan eller grå.

 

Busters färgalternativ är:

  • Dark Blue Satin Metallic
  • Grey Blue Satin Metallic
  • Black Satin Metallic
  • Black Satin
  • White Pearl Satin
  • Gloss Black Rose (Phantom)

 

 

 

 

Dela