Buster Q

Framtidens motorbåt. Här. Nu.

Nu är det så lätt att köra motorbåt, att vem som helst kan ge sig ut till sjöss.

  •  DUBBEL ljusstyrka
  •  HELT integrerad
  •  ALL-i-ett

Buster Q allmän guide »

Inte enbart en kartplotter. En helt ny användarupplevelse.

För att underlätta båtlivet har vi tänkt om sättet att interagera med båten. Inspirationen har kommit främst från bilindustrin, smarttelefoner och surfplattor. Vi har integrerat alla centrala funktioner på en stor pekskärm. Samtidigt har vi vidareutvecklat funktionaliteter som underhållning, säkerhet och inlärning. Allt detta har vi samlat och integrart under en intuitiv Buster Q upplevelse.

10”/16” Pekskärm

WXGA Resolution

1 Million pixlar

1GHz Quadcore processor

Lättanvänd. Stilig. Avancerad.

Vi har utvecklat en helt integrarad användarupplevelse för din nya Buster. I detta fördomsfria produktutvecklingsprojekt har vi kombinerat vår 60 åriga industriella erfarenhet av högkvalitativt båtbygge med djup konsumentinsikt.

Efter åratal av utveckling lanserar vi stolt Buster Q: ett revolutionerande lätt sätt att åka motorbåt.

NMEA 2000 kompatibel

Ultrasnabb grafik

3 gånger snabbare processor

Avkoppling till sjöss

Allt som du tar för givet i en modern bil - nu standard på din nya Buster

 

Underhållning

Du kan njuta av din favoritmusik ombord med vänner och familj genom trådlös återgivning. FM och DAB radio är tillgängliga då du behöver. Tack vare progressiva trådlösa funktioner är Buster Q strömsnål, så du kan njuta av musik i favoritviken fast hela dagen.

 

WiFi och 3.5G

Lokalvädret är alltid lätt tillgängligt. Vid behov kan du lösa in nya kartområden via trådlös uppkoppling. Du kan dela 3.5G uppkopplingen via den inbyggda WiFi hotspotten. Uppdateringar och ny funktionalitet laddas kontinuerligt upp trådlöst.

 

Säkerhet

Alla båtens och Yamaha motorns manualer hittar du på Buster Q. Dessutom har du instruktionsvideon gällande bla. knopar, båthantering, hamnmanövrer och säkerhet ombord. Vi hämtar säkerhetstänkandet från klassrummet till dess riktiga miljö.

Bekanta dig med framtidens motorbåt hos närmaste Buster återförsäljare.

Buster Q är inte bara snygg och modern, enheten är mycket effektivare än vad du har vant dig med ombord. Buster Q kombinerar funktionaliteter som navigation (kartografin kommer från Navionics), motordata, trådlöst nätverk samt uppdateringar. Buster Q är lika effektiv som en modern laptopdator. Uppfyll din dröm - det har aldrig varit såhär lätt att ge sig ut till sjöss!