Buster Q

Moottoriveneilyn tulevaisuus. Tässä. Nyt.

Tekee moottoriveneilystä niin helppoa, että kuka tahansa voi lähteä vesille.

  •  TUPLASTI kirkkaampi
  •  TÄYSIN integroitu
  •  TÄYDELLINEN kokonaisuus

Ohjeet:

Buster Q -käyttöohje

Buster Q2 -käyttöohje

Buster Q ja App linkitys


Ei pelkkä karttaplotteri. Täysin uusi käyttäjäkokemus.

Mahdollistaaksemme helpomman veneilyn, olemme suunnitelleet veneen käyttöliittymän täysin uudelleen. Olemme hakeneet inspiraatiomme autoteollisuudesta, älypuhelimista ja tableteista, ja integroineet kaikki keskeiset toiminnot yhdelle isolle kosketusnäytölle. Samalla olemme entisestään kehittäneet viihteeseen, turvallisuuteen ja koulutukseen liittyviä toiminnallisuuksia, tuoden ne täysin uuden, intuitiivisen Buster Q -kokemuksen piiriin.

10”/16” Näyttö

WXGA Resoluutio

1 Miljoonaa pikseliä

1GHz Quadcore prosessori

Helppo. Tyylikäs. Edistyksellinen.

Olemme kehittäneet saumattomasti integroidun käyttäjäkokemuksen uusiin Buster-veneisiin. Tässä ennakkoluulottomassa tuotekehitysprojektissa olemme yhdistäneet 60 vuoden kokemuksen teollisesta veneenrakennuksesta oivalluksiin seuraavan sukupolven veneilijöiden toiveista ja tarpeista. Vuosien kehitys- ja testaustyön jälkeen olemme ylpeitä voidessamme tuoda markkinoille Buster Q:n - vallankumouksellisen, helpon ja vaivattoman tavan veneillä.

NMEA 2000 yhteensopiva

Ultranopea grafiikka

3 kertaanopeampi prosessori

Rentoa yhdessäoloa vesillä

Kaikki mitä pidät uudessa autossa itsestäänselvyytenä – tarjolla myös Busterissa

 

Viihde

Voit jakaa lempimusiikkiasi ystävien ja perheen kesken käyttäen lempisovelluksiasi langattomaan musiikin toistoon. FM- ja DAB-radio on helposti käytettävissä silloin, kun sitä tarvitset. Edistyksellisillä langattomilla toiminallisuuksilla Buster Q on myös taloudellinen sähkönkulutuksen puolesta, joten voit nauttia musiikista vesillä vaikka koko päivän.

 

WiFi ja 3.5G

Paikallissää on aina helposti saatavilla. Tarvittaessa voit lunastaa uusia kartta-alueita langattoman yhteyden avulla. Voit jakaa 3.5G yhteyden sisäänrakennetun WiFi hotspotin avulla. Päivityksiä ja uusia toiminnallisuuksia päivitetään laitteelle jatkuvasti verkon yli.

 

Turvallisuus

Kaikki veneen ja perämoottorin käsikirjat löytyvät Buster Q:lta. Lisäksi laitteelta löytyy opetusvideoita mm. solmuihin, veneenkäsittelyn, satamamanöövereihin ja turvallisuuteen liittyen. Tuomme turvallisuuden luokkahuoneesta oikeaan ympäristöönsä – vesille.

Tutustu moottoriveneilyn tulevaisuuteen lähimmän Buster jälleenmyyjäsi luona

Buster Q ei ole vain tyylikäs ja modernin näköinen, se on myös paljon tehokkaampi laite kuin mihin olet veneessä tottunut. Buster Q yhdistää toiminnallisuuksia kuten navigoinnin (karttapalvelun tarjoaja Navionics), koulutuksen, kaikutoiminnallisuuden, Yamahan mittariston, langattoman verkon sekä langattoman päivityksen. Buster Q on yhtä tehokas kuin moderni kannettava tietokone. Toteuta unelmasi, vesille pääsy ei ole koskaan ollut näin helppoa!