Omistajuus: Lisävarusteet ja optiot

Lisävarusteet ja optiot

Buster Varustepaketit ovat huolellisesti valittuja ja valitsemaasi venemalliin luontevasti sopivia varustekokonaisuuksia, jotka asennetaan veneeseen tilauksesi mukaan jo tehtaalla.

Varusteiden ostaminen valmiiksi mietittyinä kokonaisuuksina on edullisempaa kuin jokaisen lisävarusteen tilaaminen ja asentaminen erikseen. Varustepaketin osat ovat teknisesti ja käytettävyydeltään aitoa Buster-laatua. Niiden asennus tehdään siististi muita veneen osia vahingoittamatta, oikeita materiaaleja ja menetelmiä käyttäen. Varusteiden muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit sopivat hyvin Busterin muuhun ilmeeseen ja luovat helposti hoidettavan ja viimeistellyn kokonaisuuden sekä varmistavat käyttöturvallisuuden.

COMFORT EDITION

Sisältää pehmustetyynysarjan ja peräkuomun (M1 ja L1 pelkkä pehmustetyynysarja)

Comfort Edition -paketin neppareilla kiinnitettävien pehmustetyynyjen avulla teet veneilystä vieläkin mukavampaa. Voit käyttää veneesi istuimia myös ilman pehmusteita, jos kuljetat tavaroita tai kun käytät istuimia kalastustasona. Irrotettavat pehmusteet voi tarvittaessa laittaa suojaan veneen säilytyslaatikoihin. Irrallisina pehmustetyynyt on helppo puhdistaa ja kuivata perusteellisesti.

PREMIUM EDITION

Sisältää pehmustetyynysarjan ja peräkuomun sekä mallikohtaisesti vaihtelevat muut lisävarusteet.

Premium Edition -paketin mallikohtaisesti suunnitellulla, kokoontaitettavalla ja sään mukaan muunnettavalla kuomulla nautit veneilystä aurinkoisella ilmalla ja suojaudut sateelta ja tuulelta huonossa säässä. Kuomut istuvat muodoltaan ja väreiltään Busterisi ilmeeseen. Kuomun voi taittaa integroituun kuomukoteloon tai kuomun suojapussiin. 

ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT-viihdepaketin laitteilla muunnat Busterisi viihdekeskukseksi. Kaksi laadukasta, veneilykäyttöön suunniteltua kaiutinta toistaa puhtaasti puheen ja musiikin halutulla äänen voimakkuudella. 

ENTERTAINMENT+ -PAKETTI

Subwoofer (Huom! ei voi valita HIGH TECH -paketin kanssa).

SONAR

SONAR-paketti antaa Buster Q:lle kaikuluotainominaisuuden. Sonar-paketin kaikuluotain antaa paitsi vallitsevan syvyyden niin myös mahdollisuuden palata tietylle syvyyskäyrälle näyttämällä sen sijainnin kartalla.

FISHFINDER

Buster Q Fishfinder -kalakaiku yhdistää Buster Q -älynäytön ja Raymarinen huippuluokan CP100-kaikuluotainmoduulin. Kalakaiku hyödyntää kaksikanavaisia CHIRP-antureita, joiden ansiosta kaikuluotain muodostaa valokuvamaisen tarkan kuvan pohjasta ja kohdekaloista aina 270 metrin syvyyteen asti.

AIS

AIS paketti antaa Buster Q:lle AIS lisäominaisuuden. Buster Q:n AIS on vastaanottava, eli näet karttanäkymässä kaikki lähettävällä AIS:llä varustetut alukset. 

HIGH TECH –PAKETTI

Sisältää Buster Q+ paketin, ENTERTAINMENT+ paketin sekä Helm Master -joystick-ohjauksen (sisältää myös Seastar tilttiohjauksen sekä ohjaustehostimen).

BUSTER Q+ -PAKETTI

Buster Q lisänäytöt: Phantom 16” + 10”, Phantom Cabin 16” ja Supermagnum 16" + 10" (Huom! Myös osana High Tech -pakettia).

Pintakäsittelyt

Kaikkien Buster-veneiden rungon materiaali on vakiona maalaamaton alumiini.

Halutessasi voit tilata uuteen veneeseesi tehtaalla tehtävän rungon maalauksen tai veneen pohjan antifouling-käsittelyn. Antifouling-käsittely soveltuu merialueille, missä pieneliöitä ja vesikasveja tarttuu herkästi veneen pohjaan. Pohjaan kiinnittynyt lika kasvattaa veneen kulutusta ja laskee sen nopeutta.

Rungon maalauksen ja  pohjan antifouling-käsittelyn voi tilata myös yhdessä.

Voit tilata Buster-veneeseesi vakiovärisen värilaidan tilalle haluamasi värin L-mallista alkaen (ei koske Cabinia).  Varmista värivaihtoehdot ja niiden saatavuus tilausta tehdessäsi.  Rungon väriksi voi tilata saman värin kuin värilaitaan tai harmaan rungon maalauksen.

Värilaitavaihtoehdot löytyvät mallikohtaisilta sivuilta.

 

 

Jaa