Buster XXL laiturissa

Buster-veneiden elektroninen Q Guard -vahtipalvelu

Busterin Q Guardin avulla pysyt ajan tasalla veneesi sijainnista.

Buster Q Guard

Busterin Q Guard -varkaudenestohälytyksen avulla veneen omistaja pysyy ajan tasalla veneensä sijainnista, olipa hän itse missä tahansa. Tehdasasenteinen lisävarustesarja laajentaa Q Guardin toimintoja akun varaustilan, pilssin ja moottorin valvontaan sekä mahdollistaa lämmityksen käynnistämisen etänä.

Laajat ominaisuudet tehdasasenteisena lisävarustesarjana

Q Guard menu

Laajat ominaisuudet, eli moottorin ja pilssin valvonnan sekä lämmityksen ohjauksen mahdollistaa tehdasasenteinen  lisävarustesarja, joka on saatavana lisävarusteena uusiin venetilauksiin. Lisävarustesarjan avulla Q Guard hälyttää myös jos veden pinta pilssissä nousee tai moottori yritetään irroittaa. 

Sovellus hälyttää myös, jos veneen moottori, akku tai Q-älynäyttö yritetään irrottaa. Mikäli moottoria yritetään varastaa soi veneen hälytyssireeni minuutin välein. Jos vene varastetaan tai vaikkapa irtoaa laiturista sen sijaintitieto näytetään sovelluksessa 50 metrin tarkkuudella.

Vahtipalvelun lisäksi mobiilisovelluksella voi etäkäyttää myös veneen lämmitintä. Toiminnallisuus on käytettävissä kun veneeseessä on tehdasasenteinen Webasto-lämmitin sekä uuden sukupolven Q Series 2 -älynäyttö. Lämmittimen voi käynnistää sovelluksella vaikkapa automatkalla ennen veneelle saapumista. Lisäksi ajastimella pystyy määrittämään lämmityksen kestoajan aina kuuteen tuntiin saakka.