App

Buster aina mukanasi

Veneesi tiedot aina mukanasi

Buster-sovelluksella veneesi tärkeät tiedot ja lokikirja kulkevat kätevästi mukanasi, minne ikinä menetkin. Linkittämällä sovelluksen veneesi Buster Q -laitteeseen pystyt varautumaan tuleviin venereissuihin paremmin. Sovelluksella voit jälkeenpäin tarkastaa matkasi, sekä kulutuksesi, tämä lisäksi toisen sukupolven Buster Q (2.0) tarjoaa reaaliaikaisen sijainti- ja akun jännitetiedot. 

Linkitä Buster-mobiilisovellus ja veneen Buster Q:

Buster Q ja App linkitys

Jaa veneilykokemukset ystäviesi kanssa

Buster Q välittää tekemäsi venematkat mobiilisovellukseen. Aurinkoisen venematkan jälkeen on mukava palata päivän reitille puhelimen näytöllä, tutkia matkan tietoja ja jakaa reitti ystävien kanssa. Sovelluksen avulla pystyt myös lisäämään venematkalla ottamiisi kuviin reittitietoja ja jakamaan ne sosiaalisessa mediassa.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Helppo. Tyylikäs. Edistyksellinen.

Buster Q:n tavoin Buster-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjälleen helpon ja vaivattoman tavan parantaa veneilykokemustaan. Helppokäyttöinen ja tyylikäs sovellus mahdollistaa veneilyn uudella tavalla. Nyt veneesi tiedot kulkevat aina mukana ja voit nauttia veneilystä päivittäin joko vesillä tai kotona.

Oppaat

Ohjeita veneilyyn

Sovelluksesta löytyvien oppaiden avulla pystyt perehtymään tarkemmin veneeseesi ominaisuuksiin. Buster-mobiilisovelluksesta on hyödyllisiä vinkkejä veneen käyttöön, huoltoon ja talvisäilytykseen. Mobiilisovelluksen avulla pystyt kotoa käsin perehtymään veneilyn perusteisiin aina solmuista rantautumiseen ja veneen trailerointiin. Sovelluksen oppaista löydät myös ohjeita Buster Q:n käyttöön sekä veneen omistajan käsikirjat.

Jatko Buster Q -datayhteydelle

Buster-mobiilisovelluksella pystyt helposti hankkimaan jatkoaikaa Buster Q -datapaketille, kun ilmainen käyttöaika umpeutuu. Ohjeet Buster Q -tilauksen uusimiseksi »