Omistajuus: Aluminium Hull Technology by Buster

Aluminium Hull Technology by Buster

AHT – Aluminium Hull Technology by Buster todistaa 60 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta, ammattitaidosta ja periksiantamattomasta työstä veneidemme laadun jatkuvaksi parantamiseksi. 

Ylivertainen merialumiini

Merialumiini on kevyttä mutta kestävää, ja se selviää iskuista, naarmuista ja pohjakosketuksista rakenteellisesti vahingoittumatta. Se ei vety, pala tai halkeile. Se sietää äärimmäisiä lämpötiloja ja sääoloja, minkä ansiosta veneilykautta voi venyttää varhaiskeväästä pitkälle syksyyn.

Kestävät rakenteet ja hyvä suorituskyky

Busterin rungon innovatiiviset ratkaisut, ensiluokkaiset materiaalit ja jatkuva testaaminen meriolosuhteissa takaavat veneen turvalliset ajo-ominaisuudet, hyvän suorituskyvyn sekä veneen pitkäikäisyyden. Ratkaisumme rungon jäykistämiseksi tekevät veneestä kestävän ja jämäkän ajettavan, mutta pitävät sen samalla kevyenä. Jäykät peräpeilit mahdollistavat suuremmatkin konetehot ja huolellisesti suunnitellut runkomuodot saavat veneen käyttäytymään johdonmukaisesti kovassa aallokossa. Kylkikoteloiden ja rungon äänieristys takaavat hiljaisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Suunnittelussa hyödynnämme modernia 3D suunnittelua sekä rakennesuunnittelussa FEM analyysiä todellisia olosuhteita simuloivana laskentatapana. Kun tähän lisätään mittava koeajo- ja prototyyppitoiminta, saadaan lopputulemana oman aikansa legendaarisimpia venemalleja. 

Tärkeät ympäristöarvot

Edelläkävijyys ei ole pelkkää teknologiaa ja suorituskykyä, se on myös vastuuta ympäristöstä. Pyrimme haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin sekä omassa toiminnassamme että Buster-veneiden materiaalivalinnoissa ja tuotannossa. Veneidemme alumiiniraaka-aineista 80 % on kierrätettyä. Valmiin veneen hyötykäyttöaste on yli 90 %, sillä alumiini- ja muoviosat ovat uudelleen kierrätettäviä ja puuosat poltettavia. Ympäristöystävällisten runkojen alumiinia voi uusiokäyttää lähes loputtomiin. Toimitamme kaiken omassa toiminnassamme syntyneen hyödyntämiskelpoisen materiaalin kierrätykseen.

Rakenteiden suunnittelussa panostamme erityisesti rungon optimaaliseen muotoon ja veneen alhaiseen kokonaispainoon. Siksi Buster saavuttaa kokoluokkaansa vastaavan suorituskyvyn tavanomaista pienemmällä moottoriteholla ja polttoaineen kulutuksella. Keveys säästää polttoainetta myös trailerikuljetuksissa.

Monikäyttöinen ja helposti huollettava

Busteria ei tarvitse vuosittain puunata, vahata tai käsitellä työläästi: arjen venehoitoon riittävät helppokäyttöiset Buster venehoitotuotteet. Pohjan antifoulingkäsittelyn tarve vaihtelee paikallisesti: tarkista sopiva antifoulingväri lähimmältä Buster jälleenmyyjältäsi. Käyttämämme AluSafe pohjan eliönestomaali saattaa vaativissa meriolosuhteissa edellyttää ajoittaista mekaanista puhdistusta. Busterin kanssa voit kuitenkin rantautua kivikkoisille rannoille ja kallioluodoille. Voit lastata siihen tavaraa pelkäämättä veneen likaantumista tai pintojen vaurioitumista.

Buster on monikäyttöinen vene. Eri sisustus- ja varustevaihtoehtojen ansiosta se sopeutuu joustavasti mökkeilyyn, retkeilyyn, kalastukseen, vesiurheiluun ja muihin harrastuksiin. Buster palvelee myös monipuolisena työjuhtana tavaroiden kuljetuksessa ja yhteysveneenä.

Jaa