Buster XXL laiturissa

Buster, nu med elektronisk Q Guard

Busterin Q Guard visar alltid var din båt finns.

Buster Q Guard

Busters nya säkerhetssystem, Q Guard, gör det möjligt att övervaka din båt på distans. Det visar status på såväl batteriet som länspumpen och motorn, dessutom är det även möjligt att fjärrstyra den fabriksmonterade värmaren i båten.

Omfattande funktionalitet med fabriksmonterade tillbehör

Q Guard menu

 

Som tillbehör till nya båtar går det att beställa en funktion som utökar Q Guards egenskaper så att det även går att fjärrstyra en fabriksmonterad värmare, se status på länspumpen, motorn och batterinivån. Då övervakar alltså Q Guard ständigt båten och larmar dig vid behov. Ett larm i appen går också av om båtens motor, batteri eller Q Display kopplas loss. 

Ifall någon försöker ta loss motorn ljuder ett högt larm med 1 minuts intervaller. Om båten blir stulen eller förtöjningen skulle lossna och båten flyttas, larmar appen och visar båtens position med 50 meters noggrannhet.  

Utöver dessa säkerhetsfunktioner kan appen också användas för att fjärrstyra båtens värmare. Den här funktionen fungerar med fabriksmonterade Webasto-värmarna och Q2 Smart Displays. Funktionen gör det möjligt att starta värmaren på distans med appens Heater-funktion, så att båten är uppvärmd och klar när du kommer dit. Det går också att ställa in en timer för värmaren i upp till 6 timmar.