Ajankohtaista: Nähdään Uivassa venenäyttelyssä

10.8.2018

Nähdään Uivassa venenäyttelyssä

Helsingin Uiva venenäyttely 2018 koeajovene

Nähdään Helsingin Uivassa venenäyttelyssä! HSK:n satamassa Lauttasaaressa pääset tutustumaan 16.–19.8.2018 Busterin suuriin uutuusmalleihin sekä koeajamaan merellä suurten avoveneiden klassikon, Buster Magnumin uusimman malliversion varustettuna 225-hevosvoimaisella Yamahalla. 

Helsingin Uiva venenäyttely järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Lauttasaaressa, HSK:n kerhosatamassa. Näyttely avautuu torstaina 16.8. puoliltapäivin ja päättyy sunnuntaina 19.8. kello 18. 

Autoille on messualueen tuntumassa niukasti pysäköintitilaa, mutta Lauttasaaren metroasemalta pääsee Uivaan maksuttomalla bussikyydillä. 

Yamahan laiturilla ovat esittelyssä

 1. Luksusluokan yhteysvene Buster Phantom Cabin + 2 x F200
 2. Malliston suurin avovene Buster Phantom + Yamaha  F350
 3. Suurten avoveneiden merikelpoinen, turvallinen, edustava ja nopea klassikko Buster Magnum + Yamaha F200
 4. Magnumin isoveli Buster SuperMagnum + Yamaha F300
 5. Suorituskykyinen vauhtivene Buster XXL ja Yamaha F150
 6. Suomalaisten suursuosikki Buster XL ja Yamaha F130

Kalastuslaiturilla täysin varusteltu Buster M

Alandia venevakuutuksen kalastuslaiturilla heti sisäänkäynnin vieressä puolestaan nähdään käytännölliseksi kalaveneeksi varusteltu Buster M. Uusi M on tänä vuonna Suomen myydyin moottorivene. 

Venettä on esittelemässä oma asiantuntijamme, Busterin kalastustiimin kippari, kalastusopas Jani Ollikainen. Janin juttusille pääsee koko messujen ajan ja kalastusoppaiden tietoiskuja kuullaan kalastuslaiturilla päivittäin. 

Koeajoveneenä mahtava Buster Magnum

Kipparin koeajolaiturin suurin, kaunein ja nopein vene on tänä vuonna 7,2 metriä pitkä Buster Magnum, jota vauhdittaa 4,2-litrainen V6 Yamaha F225. Magnum on suurten ja edustavien avoveneiden klassikko, joka on erittäin suosittu myös Norjan ja Ruotsin länsirannikon avoimilla vesillä. 

Uudessa, kuudetta mallisukupolvea edustavassa Magnumissa on ison veneen tuntua, ajo-ominaisuudet ovat uuden rungon ja taemmas siirtyneen painopisteen myötä parantuneet selvästi. Terävämmällä runkomuodolla ja kolmella parilla aggressiivisia nousulistoja on haettu suorituskykyä, jonka myötä vene on todella hauska ajettava.

Magnumin kyytiin ilmoittaudutaan koeajolaiturin vieressä olevassa Kipparin teltassa, josta saa myös pelastusliivit lainaksi ajolenkin ajaksi.

Veneessä on mukana Busterin kippari, joka kertoo lisää Magnum-mallistosta ja antaa harkintansa mukaan myös asiakkaan ajaa. 

Koeajolenkki kestää noin 10 minuuttia, niin saamme mahdollisimman monet halukkaista kyytiin. Koeajolenkki on maksuton. Mukaan mahtuu pari kaveriakin, sillä Magnum on rekisteröity 8 hengelle. 

Uiva venenäyttely Lauttasaaressa 16.–19.8.

 • Helsingin Uiva venenäyttely HSK:n kerhosatamassa Lauttasaaressa (Vattuniemen Puistotie 1).
 • Näyttely avoinna torstaina 16.8. ja perjantaina 17.8. kello 12–20, lauantaina 18.8. ja sunnuntaina 19.8. kello 10–18.
 • Liput ennakkoon 13 €, portilta 15 €, lasten liput ennakkoon 4,35 €, portilta 5 €.
 • Ryhmäliput vain etukäteen nettikaupasta 10 €, minimitilaus 10 kappaletta.
 • Lisätietoja ja ennakkoliput osoitteesta http://www.uiva.fi/
Jaa