Ajankohtaista: Busterin kevät alkaa Düsseldorfista

12.1.2023

Busterin kevät alkaa Düsseldorfista

Buster Magnum Cabin – boot Düsseldorf 2023

Buster esittäytyy venemaailman kevätkauden avaavassa boot 2023 -venenäyttelyssä Saksassa neljän alumiiniveneen voimin. Esillä on kiinnostava valikoima suuresta Magnum Cabinista pieneen Buster XSr:ään.

Maailman suurimpiin vene- ja vesiurheilutapahtumiin kuuluva boot 2023 avataan Düsseldorfin messukeskuksessa lauantaina 21. tammikuuta ja näyttely jatkuu aina 29.1. saakka. Mukana on tänä vuonna 1500 näytteilleasettajaa 16 messuhallissa. Näyttely järjestetään 54. kertaa. 

Buster-alumiiniveneet löytyvät boot 2023 -messuilta hallista 4 osastolta B20.

Buster Boats at the boot 2023: hall 4 booth B20

Buster-mallit boot 2023 -messuilla

Buster Magnum Cabin + Yamaha F300XSB

Buster Magnum Cabin on kahdeksalle hengelle suunniteltu tyylikäs, mukava ja helposti hallittava joka sään vene. Valtavien panoraamaikkunoiden ja esteettömän 360:n asteen näkymän ansiosta sisätilojen tuntuma on kuin avoveneessä, mutta sisätilojen tarjoamin mukavuuksin. 

Buster Magnum + Yamaha F225 XCB

Buster Magnum + Yamaha F225 XCB – boot Düsseldorf setup

Suurten avoveneiden klassikko, uudistunut Buster Magnum on nyt entistäkin tyylikkäämpi ja selkeälinjaisempi. Yli seitsenmetrisen Magnumin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan alueen ergonomiaan, näkyvyyteen sekä matkustusmukavuuteen.

Buster XL + Yamaha F115XB

At the boot 2023 Düsseldorf: Buster XL with Yamaha F115XB

Buster XL on jykevä kuusimetrinen, monenlaiseen käyttöön sopiva alumiinirakenteinen avovene. Käytännöllinen ja linjakas vene on malliston kestosuosikki. Uudistuneen mallin vakiovarustukseen kuuluu Buster Q -älynäyttö sekä Navionics-kartat. 

Buster XSr + Yamaha F20 GEPL

Buster aluminium boats at the boot 2023 Düsseldorf: Buster XSr with Yamaha F20 GEPL

Rattiohjattavalla Buster XSr:llä veneilee koko perhe! Reilu neljä metriä pitkä vene on keveytensä ansiosta ketterä ja helppo käsitellä. Alumiinirakenne tekee veneestä kestävän ja huolettoman, joten se on myös kalastuksen harrastajien suosikki. 

boot Düsseldorf 2023

Jaa