Ajankohtaista: Buster SuperMagnumiin uutena vaihtoehtona neljä offshore-istuinta

30.11.2023

Buster SuperMagnumiin uutena vaihtoehtona neljä offshore-istuinta

Buster SuperMagnum neljä erillisistuinta ja offshore-joustojalat

U-sohva vai erilliset joustoistuimet? Busterin Magnum-perheen suurimpaan veneeseen pystyy nyt valitsemaan joko neljä rajuun keliin sopivaa offshore-joustoistuinta tai U-sohvan. 

Buster SuperMagnumin uuteen Performance-pakettiin kuuluu neljä kappaletta laadukkailla Scandinavian Seat Suspension Systems -joustojaloilla varustettuja offshore-istuimia. Joustoistuinten taakse mahtuu vielä suora takasohva, jossa on tilaa mukavasti kolmelle hengelle. Neljän jousitetun erillisistuimen matkustamo on hyvä varuste esimerkiksi yhteysvenekäytössä avoimilla vesialueilla, joilla aallokko voi nousta jyrkäksi. 

Buster SuperMagnumin matkustamon vakiokokoonpanoon kuuluu U-mallinen tilava takapenkki sekä kaksi offshore-joustoistuinta. 

Scandinavian Seat Suspension Systems -joustojalat
Scandinavian Seat Suspension Systems -joustoistuimet vaimentavat merkittävästi iskuja kovassa kelissä ajettaessa. 

Neljällä offshore-istuimella varustetussa matkustamossa matkustajat viihtyvät paremmin kovan kelin siirtymillä. Aallokossa sopivasti joustavat istuinten jalat pehmentävät selkärankaan, niskaan ja polviin kohdistuvia iskuja merkittävästi. Istuinten vaimennus on säädettävissä käyttäjän painon mukaan 50–130 kg painoille. 

Buster SuperMagnum u-sohva vakiokokoonpano
SuperMagnumin vakiovarustukseen kuuluu takaosan U-sohva. Kun lisävarusteeksi valitaan neljän performance-istuimen matkustamo, vaihtuu takasohva suoraksi.

Uusi Buster SuperMagnum on 7,4 metriä pitkä kymmenen hengen avovene, jonka suurin moottorivaihtoehto on Yamaha F300 V6. Vene palvelee vaativimmissakin keleissä ja kuljetustarpeissa; kantavuus on peräti 1101 kg.   

SuperMagnumin vakiovarusteisiin kuuluu mm. hydraulinen ohjaus, tilttiratti, vesihiihtokaari, trimmilevyt, offshore-istuimet ja joustojalat kuljettajalle ja kartturille. Lisävarustepaketteina Comfort Edition (pehmustetyynysarja ja peräkuomu) sekä Premium Edition (Q+ paketti, pehmustetyynysarja, peräkuomu, Fishfinder, keulapotkuri, kaksoisakkujärjestelmä, jääkaappi ja lepuuttajateline). Tehdasasenteisina lisävarusteina on saatavana mm. keulapotkuri, ankkurivinssi ja lämmitin. 


 

Jaa