Nyheter: Buster SuperMagnum har nu en ny layout med fyra offshore-stolar

27.9.2023

Buster SuperMagnum har nu en ny layout med fyra offshore-stolar

Buster SuperMagnum med fyra offshore-stolar

U-soffa eller separata stolar med fjädring? Nu kan du få Busters största Magnum med antingen fyra offshore-stolar eller en U-soffa.

Buster SuperMagnums nya Performance-paket inkluderar fyra offshore-stolar, som är utrustade med förstklassiga, stötdämpande stolstativ från Scandinavian Seat Suspension Systems. Bakom offshore-stolarna finns det fortsatt plats för en rak aktersoffa, där tre personer kan sitta bekvämt. Om båten ska användas för pendling och ofta köras ute på öppet vatten, är det ett utmärkt val att utrusta den med fyra separata offshore-stolar.

Som standard kommer Buster SuperMagnum med två offshore-stolar och en rymlig U-soffa i aktern.

Scandinavian Seat Suspension Systems -joustojalat
Offshore-stolarnas dämpande stativ från Scandinavian Seat Suspension Systems minskar stötarna från vågorna avsevärt.

De fyra offshore-stolarna med fjädring ökar komforten för passagerarna under tuffa väderförhållanden. De stötdämpande stolstativen minskar stötarna från vågorna och reducerar belastningen avsevärt på ryggrad, nacke och knän. Graden av fjädring kan anpassas efter passagerarens vikt, från 50 till 130 kg.

Buster SuperMagnum u-sohva vakiokokoonpano
Som standard kommer SuperMagnum med en U-soffa i aktern. I tillvalsalternativet med de fyra offshore-stolarna, är aktersoffan rak.

Nya Buster SuperMagnum är en 7,4-meter öppen båt med sittplatser för 10 personer. Utombordaren på akterspegeln är en Yamaha F300 V6. Båten klarar de mest krävande väderförhållanden och har en imponerande lastkapacitet på 1101 kg, vilket täcker de flesta transportbehov.

Standardutrustningen på Buster SuperMagnum inkluderar hydraulisk styrning, en ställbar ratt, en vattenskidbåge, trimplan och två offshore-stolar med stötdämpande stolstativ. Med Comfort Edition adderas dynor och akterkapell, medan Premium Edition adderar Q+-paketet, dynor, akterkapell, Fishfinder, bogpropeller, dubbelt batterisystem, kyl och fenderhållare. Ytterligare fabriksmonterade tillbehör inkluderar bogpropeller, ankarvinsch och värmare. 


 

Dela