Ownership: Tilläggsutrustning

Tilläggsutrustning

Busters utrustningspaket är omsorgsfullt valda och fabriksmonterade för att optimalt komplettera din Bustermodell.

Att köpa utrustning som färdiga paket är fördelaktigare än att köpa och montera utrustningen var för sig.

Utrustningspaketen är med hänsyn till kvalitet och användbarhet äkta Buster-kvalitet och monteringen sker snyggt utan att skada båtens ytor. Utformningen och designen följer Busters formspråk och skapar en lättskött helhet.

PERFORMANCE

Tack vare utrustningen i PERFORMANCE-paketet justerar du båtens gångläge efter last, hastighet, driftsekonomi samt förhållanden. Samtidigt ger det båtlivet ett stänk av professionalitet och optimeringsmöjligheter.
PERFORMANCE-paketet innehåller tiltratt samt trimplan. Placeringen av trimplanen samt kontrollenheten är noggrant testad.  

COMFORT

COMFORT-paketets dynor med snabbfästen gör båtlivet ännu bekvämare. Du kan också använda sätesytorna i båten utan dynor exempelvis vid transport av virke eller skrymmande utrustning. Dynorna bör skyddas från fukt och UV-strålning när båten inte används för längre livslängd. På de flesta modeller kan dynorna förvaras i båtens egna förvarsutrymmen.
 
COMFORT-paketet innehåller dynor for sittytor samt vadderade ryggstöd.

ENTERTAINMENT

Med audioutrustningen i ENTERTAINMENT-paketet gör du din Buster till en underhållningscentral. Två högkvalitativa högtalare för marint bruk återger tal och musik rent på önskad volymnivå.

CANVAS

Med CANVAS-paketets skräddarsydda, modellspecifika och hopfällbara kapell kan du njuta av båtlivet i alla väder. På Buster M och L innehåller CANVAS-paketet mellandörren mellan pulpeterna för ytterligare ökat skydd. Kapellen i CANVAS-paketen har perfekt passform för just din Buster-modell. Kapellet kan fällas in antingen i ett kapellgarage eller i en skräddarsydd skyddspåse. 

SONAR

SONAR paketet gör din Buster Q enhet till ett ekolod. Ekolodet ger förutom djupet, även historiken som gör att du kan ätervända till lokationen med ett visst djup på kartan.

FISHFINDER

Nya Buster Q Fishfinder -fiskeekolod kombinerar den nya Buster Q-smartskärmen och Raymarines högklassiga CP100-ekolodsmodul. Ekolodet använder en två-kanalers CHIRP-givare bildar en fotografiskt skarp bild av bottnen och fiskar ända till ett djup på 270 meter.

AIS

AIS paketet lägger till AIS funktionaliteten till Buster Q. AIS på Buster Q är av mottagande typen - så du ser alla fartygmed sändande AIS på kartan.

Ytbehandlingar

Standardytbeläggningen på alla Busterbåtar är omålad marinaluminium. Om du vill kan skrovet på båten redan på fabriken målas eller båtens botten behandlas med antifouling-färg som förebygger att smuts fäster på botten. Antifoulingbehandlingen är bra i havsområden där smådjur och vattenväxter lätt fastnar på båtbottnen. Smuts som fäst sig på bottnen ökar båtens förbrukning och sänker dess hastighet. Du kan beställa både målning och antifoulingbehandling av skrovet.

Båtens standardfärg varierar på de olika modellerna. Utöver standardfärgen kan man man välja sin favoritfärg från färgsortimentet.  Man kan också beställa båten med målat skrov och antifouling behandling tillsammans eller var för sig.  Skrovets färg är alltid densamma som färgsidan eller grå.

Busters färgalternativ är:

Dark Blue Satin Metallic

Grey Blue Satin Metallic

Black Satin Metallic

Black Satin

White Pearl Satin

Gloss Black Rose (Phantom)

 

 

Share