Ajankohtaista: Yamaha Power Pay kutsuu kalastajia

6.5.2022

Yamaha Power Pay kutsuu kalastajia

Jani Ollikainen kalastuskilpaily Yamaha Power Pay

Kalastuksesta ja kalastuskilpailuista kiinnostuneille on avattu toista kertaa Yamaha Power Pay -ohjelma. Yksittäisissä kilpailuissa menestyneitä palkitaan tuotepalkinnoin ja lahjakortein, kaikkien osallistujien kesken arvotaan marraskuussa 2022 perämoottori.  

Vuoden 2022 Power Payn ensimmäiset kilpailut ovat Vanajaveden Hauki SM toukokuun alussa ja Lowrance Challenge Kokkolassa toukokuun lopussa. Ohjelmassa on sekä heittokalastus- että uistelutapahtumia. Kausi päättyy Buster Kalavale -kisaan Uudessakaupungissa 1.10.2022. 

Yamahan Power Pay Finland -lähettiläänä toimii kalastusopas ja Buster-kalastusveneiden brändilähettiläs Jani Ollikainen. Hän järjestää ammatikseen räätälöityjä elämyspalveluita, kalastusmatkoja sekä kalastusoppaan palveluja Turun ja Uudenkaupungin saaristossa.

Maksuton Yamaha Power Pay on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille harrastajakalastajille, jotka omistavat Yamaha-perämoottorilla varustetun veneen. Tiimissä voi kuitenkin olla alle 18-vuotias perheenjäsen. Kaikki tiimit saavat kisa-asuksi Yamaha Power Pay -paidan ja lippiksen. 

Yamaha palkitsee jokaisen kalastuskilpailun ja Cup-osakilpailun kolme parasta Yamaha Power Pay-tiimiä, riippumatta siitä kuinka tiimi menestyy  kalastuskilpailujen tulosmittelöissä. Lisäksi palkitsemme koko Cupin parhaiten menestyneen Power Pay -tiimin.

Yamaha Pro Fishing teaming Buster XXL kalastusvarusteltuna

Jaa