Omistajuus: Buster Q -älynäytön talvisäilytys 

Buster Q -älynäytön talvisäilytys 

Alumiiniveneen hoito ja huolto

Veneilykauden lähestyessä loppua on aika laittaa veneesi talviunille ja tehdä valmistelut, jotta pääset aloittamaan seuraavan kauden mahdollisimman sujuvasti.

Olemme koonneet hyödyllisiä neuvoja Q-näytön talvisäilytystä varten. Näin voit suojata arvokkaan veneilyinstrumenttisi ja varmistaa seuraavan kauden sujuvan alun!

Näin valmistaudut Buster Q -näytön talvisäilytykseen

1. Puhdista näyttö ja sen kansi suolavedestä

Jos veneilet merellä, niin meriveden roiskeista tiivistyy näytön pinnalle suolaa. Puhdista näyttö makealla vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla. Pese myös silikonisuojus lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua hyvin ennen kuin asetat sen takaisin näytön päälle.

2. Katkaise virta

Suosittelemme, että Q-näytön jatkuva virta katkaistaan joko irrottamalla kaapelit kokonaan akusta tai irrottamalla näytön sulake. Näin voit estää akun tyhjenemisen talven aikana. Jos Buster Q on sisätiloissa veneesi kanssa, satelliittipaikannin yrittää löytää toistuvasti veneen sijaintia ja kuluttaa siksi enemmän virtaa. Kokonaan tyhjentynyt akku ei välttämättä ota enää virtaa vastaan ja kylmässä säilytettäessä tyhjä lyijyakku jäätyy ja voi haljeta. 

3. Q Guardin käyttö talvella

Jos haluat pitää venettäsi talvella silmällä Q Guardin avulla on sen saatava virtaa läpi talven. Q Guardia käytettäessä on myös varmistettava, että dataliittymän tilaus jatkuu läpi talven.

 

Buster Q -älynäyttö sisältää yhdessä paketissa lukuisia veneen navigointiin ja turvallisuuteen sekä viihteeseen liittyviä toiminnallisuuksia, mukaan lukien radion, säätiedot ja moottorin mittarit. Buster Q Display on yhteensopiva maailman johtavan karttavalmistajan Navionicsin digitaalisten karttojen kanssa. Näyttö ja kartat ovat vakiovarusteita Buster Lx:ssä ja suuremmissa Buster-malleissa. Se on saatavana myös lisävarusteena pienempiin Buster M2- ja Buster L2 -malleihin.
 

Jaa