Omistajuus: Buster kalastusveneet

Buster kalastusveneet

Busterit ovat aina olleet kalastajien suosiossa. Laadukas ja kestävä alumiinivene on helppo valinta kalastajalle, joka haluaa olla vesillä säässä kuin säässä vuodenajasta ja paikasta riippumatta.

Busterin laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto jokaisen kalastajan tarpeisiin niin järville kuin avomerelle. Muokattavan varustelun ja lukuisten lisävarusteiden ansiosta jokainen kalastaja voi räätälöidä Busterista itselleen juuri omaan käyttöön täydellisesti sopivan kalastusveneen.

Kalastajalle tärkeitä yksityiskohtia 

Busterin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty siten, että veneily on helppoa. Laadukkaiden rakenteiden ja helojen lisäksi kalastajan kannalta tärkeitä ominaisuuksia on säätä ja kulutusta kestävät pinnat ja lukuisat kalastukseen soveltuvat lisävarusteet. Busterin turkkimateriaali on kaudesta 2018 alkaen aina joko kulutuksen- ja kosteudenkestävää komposiittia tai liukuestekuvioitua alumiinia. Lisävarusteina on tarjolla vapalaatikkoja, säilytyslaatikoita, targakaaria, vapatelineitä sekä keula- ja apumoottoritelineitä.

Helppo liikutella ja huoltaa 

Busterin liikuttaminen trailerilla kalapaikasta toiseen on helppoa ja vaivatonta. Alumiinirunko kestää traileroinnin aiheuttamat rasitukset ja veneen laskeminen uusille kalavesille rannasta kuin rannasta sujuu helposti. Buster on huoleton valinta, joten veneen omistaja voi kauden aikana keskittyä kalastamiseen. Ennen kauden alkua ja kauden jälkeen on sekä vene että moottori hyvä tarkastaa ja huoltaa, jotta veneily sujuu jatkossakin ilman ongelmia.

Varustele Buster täydelliseksi heittokalastajan kalastusveneeksi 

Kalastajien tarpeita ja toiveita mukaillen Buster-alumiiniveneet voi muuntaa kalastusvarusteilla täydelliseksi kalastusveneeksi. Lisävarusteena myytävien heittotasojen, vapalaatikoiden ja keulamoottoritelineen avulla perusveneestä saadaan kunkin kalastajan tarpeisiin sopiva alus menettämättä veneen muita ominaisuuksia. 

Uusi Buster XS ja sen pulpetilla varustettu versio Buster XSr sopivat jo lähtökohtaisesti erinomaisesti heittokalastukseen suojaisilla vesillä. Vene on helposti käsiteltävä, erittäin vakaa ja laajat tasot keulassa ja perässä palvelevat hyvin heittokalastajia. Keulamoottorin voi kiinnittää suoraan veneen keulatäkkiin. Vielä kevyempi ratkaisu pieniin vesistöihin on vain satakiloinen Buster Mini, joka sekin on helppo varustaa keulasähkömoottorilla. 

Tehdasvalmisteinen kalastusvarustesarja on saatavilla tällä hetkellä neljään Buster-venemalliin. Kalastusvarustepaketti voidaan jälkiasentaa kaikkiin vuosimallin 2018 Buster M -versioihin ja kaikkiin Buster S -veneisiin vuosimallista 2017 alkaen sekä Buster XL ja Buster XXL -malleihin vuosimallista 2020 alkaen. Täyden kalastusvarustesarjan paino ilman sumppua on noin 50 kg (Buster S/M) tai noin 70 kg (Buster XL/XXL).  

Lue lisää uusista kalastusvenemalleista ja kalastusvarustesarjasta:

Yamaha Pro Fishing Team Finland

Heittokalastusveneen valinta ja varustelu 

Busterin asiantuntijoiden kokoama opas on tarkoitettu tavallisille kalastuksen harrastajille helpottamaan heittokalastusveneen valintaa ja varustelua. Valintojen tueksi tarvitaan tuoretta tietoa, olipa suunnitelmissa hauen kalastus tai ahvenen jigaus ja olivatpa omat kalavedet sisävesillä tai merialueella. 

Kalastusvene Buster M ja kalastusvarustus: heittotaso, vapalaatikko ja keulamoottori

Uistelijan huippuveneet

Vetouistelijoiden luottoveneitä ovat etenkin suuremmat Buster-mallit, jotka tarjoavat suojaa säältä ja väljää lattiatilaa välineiden ja saaliin käsittelyyn. Buster Q -älynäyttö tarjoaa hyvän perustan myös Raymarinen kehittyneiden kalakaikujen hyödyntämiseen.

Pitkän vetouistelukauden harrastajille tarjoavat Busterin hyttiveneet luksusluokan olosuhteet. Buster Magnum Cabin ja Buster Phantom Cabin ovat lämpimiä, hiljaisia ja vakaita veneitä, joilla pärjääät kaikissa järvien, rannikon ja saariston olosuhteissa. 

Buster Magnum Cabin ulko-ohjauspiste takaosan avotilassa
Buster Magnum Cabinin voi valita takaosan avotilaan sijoitetulla ulko-ohjauspisteellä varustettuna. 

Buster Q Fishfinder

Buster Q -älynäyttö on mahdollista lisävarustella huipputarkalla, erityisesti kalastajien käyttöön ja pohjan luotaamiseen suunnitellulla CHIRP-kaikuluotaimella. Raymarinen kanssa yhteistyössä toteutettu kaikuluotain näyttää sekä merenpohjan että kohdekalat valokuvamaisen tarkasti. Buster Q Fishfinder palvelee sekä aktiivikalastajia että kalastuksesta tai merenpohjan tutkimisesta kiinnostuneita harrastajaveneilijöitä.

Kalastusveneen kalakaiku Buster Q Fishfinder Raymarine

 

 

Jaa