Ajankohtaista: Vääksyn Buster-myymälä muutti uusiin tiloihin

13.3.2024

Vääksyn Buster-myymälä muutti uusiin tiloihin

Buster-alumiiniveneet esillä Vääksyn Konepisteen uudessa myymälässä Asikkalassa

Busterit ovat nyt entistä näyttävämmin esillä Järvi-Suomessa toimivan Vääksyn Konepisteen uudessa myymälässä. Sekä Buster-alumiiniveneet ja Yamaha-perämoottorit että oma huolto löytyvät nyt vasta valmistuneista käytännöllisistä tiloista Päijänteen ja Lahden Vesijärven väliseltä kannakselta. 

Vääksyn Konepisteen uusi venemyymälä löytyy Vehkoontieltä hieman Vääksyn eteläpuolelta. Uusi toimipiste on aivan Lahti–Vääksy -valtatien tuntumassa, paikka on monelle ohikulkijallekin tuttu pihapiirissä sijaitsevasta ABC-kylmäasemasta. 

”Olemme remontoineet varsin huonokuntoisesta, mutta pohjaratkaisultaan vene- ja konemyymäläksi hyvin sopivasta hallista modernin ja valoisan myymälätilan”, toimitusjohtaja Janne Korhonen kertoo. 

Veneilijöiden näkökulmasta Vääksyn Konepiste sijaitsee oivallisella paikalla: pienen matkan päässä myymälän länsipuolella on Lahden Vesijärvi, pohjoisessa suurjärvi Päijänne ja suuri Kuotaan venesatama ja lähituntumassa on myös Suomen vilkkain sulku, 1868-71 rakennettu kaunis Vääksyn kanava. 

Vääksyn Konepisteen henkilökunta ja Vuoden Buster-kauppias -palkinto
Vääksyn Konepisteelle luovutettiin perjantaina 15.3. perinteinen vuoden Buster-kauppiaan kiertopalkinto. Asikkalassa toimiva yritys oli vuonna 2023 maailman suurin Buster-myyjä. 

Vanhoissa, hotelli Tallukan vieressä sijaitsevissa tiloissa Vääksyn Konepiste ehti toimia vuodesta 1996 lähtien. Buster-veneitä on myyty Vääksyssä vuodesta 2012 ja Yamaha-perämoottoreita vuodesta 1994. Yamaha-perämoottoreiden merkkihuolto palvelee sekä Vääksyn että Lahden toimipisteessä Niemen satamassa. 

”Liiketoiminta oli ajanut ohi vanhoista tiloista, sillä asiakkaat haluavat nähdä veneet valoisissa ja lämpimissä sisätilossa. Vaivattomasti samalta tiskiltä hoidettavat säilytys, huolto ja rahoitus ovat nykypäivänä olennainen osa vene- ja konekaupan palvelua”, Korhonen sanoo. 

Vääksyn Konepisteessä vietetään avajaisia torstaista 14. maaliskuuta lauantaihin 16. maaliskuuta. Myymälä on avoinna torstaina ja perjantaina kello 10–17 ja lauantaina kello 10–15.

Buster-veneiden Boat Week -tarjoushinnat ovat voimassa 17.3. saakka, jonka lisäksi Vääksyn Konepiste tarjoaa 14.–16.3. aikana tehtyihin venekauppoihin 350 € varustepaketin kaupan päälle. Varustepaketissa on mukana lepuuttajat, köydet, mela, ankkuri ja äyskäri ja tarjous koskee rekisteröitäviä moottoriveneitä (moottoriteho vähintään 15 kilowattia eli yli 20 hevosvoimaa). 

Lauantaina 16. maaliskuuta Vääksyn Konepisteessä vietetään Buster-kalastusveneiden erikoispäivää. Koko aukioloajan paikalla on kalastusopas Jani Ollikainen, joka esittelee Busterin heittokalastusveneitä ja kertoo kevään parhaista kalastusvinkeistä. 

Saapumisohjeet:

 

 

Jaa