Ajankohtaista: Tutustu Busterin kevään 2020 tarjouspaketteihin

21.4.2020

Tutustu Busterin kevään 2020 tarjouspaketteihin

Tarjous 2020 Buster M alumiinivene ja Yamaha F40

Tutustu Busterin kevään 2020 tarjouspaketteihin. Hyvin varusteltujen pakettien perustana on huoleton uusi Buster-alumiinivene ja varmatoiminen Yamaha-perämoottori. Valikoimaa riittää kätevästä ja kevyesti käsiteltävästä Buster S:stä mahtavaan Magnumiin ja joka sään Buster Cabiniin. 

  • Kaikki tarjouspaketit saat asiantuntevalta Buster-kauppiaalta.

Hae jälleenmyyjä

Buster S1 + Yamaha F30 nyt 13 300 €

Koko perheen turvallinen ja helposti käsiteltävä alumiinivene. Käytännöllinen, turvallisuutta lisäävä takakaide kaupan päälle. Vakiovarusteina mm. kaapeliohjaus, ohjauspulpetti ja tuulilasi, lukittavat säilytystilat, lahoamaton komposiittiturkki ja laiturissa tai rannalla huoleton, sadevesityhjenevä avotila. Kalastusvarustesarjan avulla teet Ässästä täysverisen heittokalastusveneen.

Buster Scc + Yamaha F30 nyt 13 600 €

Kätevä keskipulpettivene, nyt käytännöllinen, turvallisuutta lisäävä takakaide kaupan päälle. Vakiovarusteina mm. kaapeliohjaus, ohjauspulpetti ja tuulilasi, lukittavat säilytystilat, lahoamaton komposiittiturkki ja veneen säilyttämistä laiturissa ja rannalla helpottava sadevesityhjenevä avotila.

Buster M2 + Yamaha F40 nyt 17 790 €

Kesämökin monikäyttöinen suosikkivene, kaupan päälle kiinteä väliovi (arvo lähes 500 €), jonka ansiosta takapenkillä matkustetaan mukavasti suojassa tuulelta ja roiskeilta. Laaja varustelu: mukana mm. Buster Q 10” älynäyttö ja elektroniset veneilykartat, lahoamaton komposiittiturkki, lukittavat säilytystilat, vapalaatikko ja Yamahan ajonestolaite. Kalastusvarustesarjalla M muuttuu heittokalastajan käteväksi unelmaveneeksi. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää veneen huoleti rantaan tai laituriin.

Buster L2 + Yamaha F50 nyt 20 990 €

Kautta aikojen Suomen suosituin moottorivene. Kaupan päälle kiinteä väliovi, jonka ansiosta takapenkillä matkustetaan mukavasti suojassa tuulelta ja roiskeilta. Laaja varustelu: mukana mm. Buster Q 10” älynäyttö ja elektroniset veneilykartat, mukava NFB-kaapeliohjaus, lahoamaton komposiittiturkki, kaiteet, lukittavat säilytystilat ja Yamahan ajonestolaite. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää veneen huoleti rantaan tai laituriin. Runsas valikoima lisävarusteita saatavilla, mm. Raymarine CHIRP -kalakaiku.

Buster Lx + Yamaha F60 nyt 25 500 €

Järkivalinta: pienin Buster erillisistuimilla – pulpettien ja välioven taakse mahtuu tuulelta ja roiskeilta suojaan viisi henkeä. Kaupan päälle huoleton alumiiniturkki ja tyynypaketti. Laaja varustelu: mukana mm. Buster Q 10” älynäyttö ja elektroniset veneilykartat, mukava NFB-kaapeliohjaus, offshore-istuimet suojahuppuineen, kiinteä polttoainesäiliö, kaiteet, lukittavat säilytystilat ja Yamahan ajonestolaite. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää veneen huoleti rantaan tai laituriin. Runsas valikoima lisävarusteita saatavilla, mm. Raymarine CHIRP -kalakaiku.

Buster X + Yamaha F70 nyt 29 990 €

Tilava ja turvallinen monikäyttövene tehokkaalla 70 hv Yamaha-perämoottorilla jopa seitsemälle hengelle. Kaupan päälle kuomu ja tyynypaketti. Laaja varustelu: mukana mm. Buster Q 10” älynäyttö ja elektroniset veneilykartat, mukava NFB-kaapeliohjaus, offshore-istuimet suojahuppuineen, kiinteä polttoainesäiliö, kaiteet, lukittavat säilytystilat ja Yamahan ajonestolaite. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää veneen huoleti rantaan tai laituriin. Runsas valikoima lisävarusteita saatavilla, mm. Raymarine CHIRP -kalakaiku.

Buster Magnum + Yamaha F200 pakettihinta 67 990 €

Suurten avoveneiden klassikon täysin uudistettu versio. Nyt veloituksetta sivupenkit (arvo yli 1000 €), joiden ansiosta avotilaan muodostuu mukava ja tilava U-sohva. Mahtavat ajo-ominaisuudet ja vakiovarusteet, mm. Suuri 16” Buster Q -älynäyttö elektronisine veneilykarttoineen, huoleton alumiiniturkki, trimmilevyt joystick-ohjauksella, hydrauliohjaus ja tilttiratti.

Buster Cabin + Yamaha F200 nyt 61 500 €

Todellinen pitkän veneilykauden yhteys-, retki- ja kalastusvene – nyt myös lämmitin kaupan päälle. Mukava ja hiljainen Cabin tarjoaa tilaa jopa kahdeksalle hengelle.  Laaja varustelu: mukana mm. Buster Q 16” älynäyttö ja elektroniset veneilykartat, täsmällinen ja kevyt hydrauliohjaus, tilttiratti, tuulilasinpyyhkimet, istuimet vuodemekanismeilla, sarjoitetut ovien lukot, led-valaistus ja Yamahan ajonestolaite. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää veneen huoleti rantaan tai laituriin. Runsas valikoima lisävarusteita saatavilla, mm. Raymarine CHIRP -kalakaiku, tutka ja AIS.

Veneilytuotteet Buster-verkkokaupasta

Päivitä kesän aloituksen kunniaksi myös oma tyylisi: verkkokaupastamme löydät Buster Collection t-paidat, hupparit, pipot, lippikset ja muut laadukkaat veneilytuotteet kesäpäiviin, kalastusretkille ja viileämpiin iltoihin. 

Buster Collection -verkkokauppaan  

Jaa