Ajankohtaista: Suosittu Buster M uudistuu perusteellisesti

23.6.2014

Suosittu Buster M uudistuu perusteellisesti

Buster M on kauden 2015 pieni suuri uutuus: olemme entisestään parantaneet ajettavuutta, merikelpoisuutta, monikäyttöisyyttä ja mukavuutta. Uusi M soveltuu mökkiveneilyyn tai vaikka leppoisalle onkireissulle. Parantuneet aallokkoominaisuudet varmistavat viihtyisät oltavat kaikille matkustajille.

Uuusi Buster M on saatavana kaudelle 2015 myös Mcc-keskipulpettiversiona.

Aiempaa paremmin suojaavat tuulilasit ja integroitu kuomukotelo lisäävät käyttömukavuutta ja pidentävät mökki- tai kalastuskautta. Buster M on saatavilla yksipulpettisena M1-,  kaksipulpettisena M2 ja nyt myös Mcc-keskipulpettiversiona. Veneessä on tilaa viidelle hengelle. 

Buster M on kokoisekseen kattavasti vakiovarusteltu ja runsaat lisävarusteet mahdollistavat veneen muokkauksen omien tarpeiden mukaan. Uudessa M-mallissa on paikka upotetulle karttaplotterille sekä ergonomiset paikat hallintalaitteille, mittareille ja kompassille. 

Kalastajat arvostavat lisäksi tässä kokoluokassa ainutlaatuista, helppokäyttöistä ja tilavaa kuomukoteloa jota voi käyttää myös vapasäilytykseen. Lisää säilytystilaa löytyy, keulan istuin-vapalaatikkosta sekä suojaavan ohjauspulpetin edessä olevasta istuin-säilytyslaatikosta.

Uusi Buster M esitellään yleisölle syksyn 2014 venenäyttelyissä. 

Buster M 2015

Pituus 4.75 m
Leveys 1.86 m
Paino (M1 / M2 & Mcc)  335/355 kg
Henkilömäärä 5
Tehoalue 30–40 hv
Huippunopeus n. 28 kn 
Jaa