Ajankohtaista: Kallavesj’ kutsuu veneilijöitä Kuopiossa

20.3.2019

Kallavesj’ kutsuu veneilijöitä Kuopiossa

Tarjousveneet Kuopio Kallavesj-venemessut

Kuopion perinteiset Kallavesj'-messut järjestetään Kuopio-hallissa 29.–31.3.2019. Tutustu tarkemmin messutarjontaan ja Busterin messutarjouksiin. 

Kallavesj’-messut on Kuopion Pursiseuran vuodesta 1964 lähtien järjestämä veneilyn suurtapahtuma. Tapahtumasta on muodostunut vuosien saatossa varma kevään merkki, joka kokoaa Kuopio-halliin tuhansia kävijöitä tutustumaan monipuoliseen tarjontaan ja tekemään hankintoja. Messuilla vierailee vuosittain yli 25 000 kävijää.

Kallavesj’ 2019 aukioloajat

  • Perjantai 29.3. klo 11-19
  • Lauantai 30.3. klo 10-18
  • Sunnuntai 31.3. klo 10-16

Kallavesj’-messuille on ilmainen sisäänpääsy ja lisäksi järjestetään ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta. Bussin lähtö- ja päätepysäkki sijaitsee Maljalahdenkadulla kaupungintalon takana. Bussissa on merkintä Messukuljetus. Bussit lähtevät noin 30 minuutin välein perjantaina kello 11-18.30, lauantaina 10-17.30 ja sunnuntaina kello 10-15.30.

Kallavesj'-messujen Buster-alumiiniveneet ja tarjoukset

Suomen suosituin moottorivene Buster M

Tarjous Buster M alumiinivene Kuopio

Kesämökin yleisvene, uusi Buster M on Suomen suosituin moottorivene.  Varustetasoltaan kattavassa kaksipulpettisessa Buster M2:ssa on vakiovarusteena Buster Q -älynäyttö ja vene onkin parhaimmillaan kesäisillä retkillä ja yhteysveneenä sekä kalastuksessa.

Kallavesj'-pakettitarjous: Buster M2 + Yamaha F40 -perämoottori yhteishintaan 17 490 €. Vene-moottoripakettiin tarjoamme kampanja-aikana mukaan tuulelta ja roiskeilta suojaavan pulpettien välioven. Etusi jopa 2220 €.

Suurten veneiden sukua: Buster Lx

tarjous Buster Lx alumiinivene

Buster Lx on monikäyttöinen, erittäin suosittu kuuden hengen alumiinivene. Erillisistuinten ansiosta sivulle kaartuvien tuulilasien ja välioven suojaan mahtuu helposti viisi aikuista. Takapenkin voi irrottaa, jos veneen matkustamoon tarvitsee lisää väljyyttä kalareissun tai rahdin kuljetuksen ajaksi.  

Pakettitarjous: Buster Lx kiinteällä tankilla ja säädettävillä erillisistuimilla + Yamaha F60 -perämoottori yhteishintaan 24 990 €.  Vene-moottoripakettiin tarjoamme kampanja-aikana kaupan päälle alumiiniturkin ja penkkien tyynysarjan – etusi jopa 2450 €.

Myös nuoremmille veneilijöille: mainio Buster Mini

Buster Mini alumiinivene Kuopio

Buster Mini on aito alumiininen pienvene, joka sopii soudettavana tai konekäyttöisenä kenen tahansa kuljetettavaksi. Se liikkuu valintasi mukaan käsivoimin, sähkö- tai polttomoottorilla. Vain satakiloinen Buster Mini on kevyt kantaa vedestä maalle. Muuta talvisäilytystä et sille edes tarvitse. Kääntö rantapuun alle riittää. Uppoamattomana se on turvallinen alumiinivene myös kokemattoman käsissä.

Muut kevään 2019 tarjousveneemme: 

Seitsemän hengen Buster X on monipuolisuutensa vuoksi suosituimpia mallejamme. Tarjoukseemme kuuluu alumiinirakenteisen Äksän lisäksi kevyt ja tehokas Yamaha F70 sekä kattava varustepaketti.

Jämäkkä Buster XL on laatutietoisen, käyttökuluista tarkan veneilijän valinta. Uppoamaton ja virtaviivainen XL soveltuu sekä yhteys- että huviveneilyyn ja on vakaa alusta kalastusharrastukselle. Veneessä on tilaa jopa seitsemälle hengelle.

Buster Cabin on joka sään yhteysvene, jolla liikkuminen on mukavaa ja turvallista kovemmassakin kelissä. Matkustamo on miellyttävän hiljainen ja tehokas lämmitin pitää sisätilat lämpimänä ja kuivana. Sisätiloissa on seisomakorkeus, näkymät ovat avarat suurten panoraamaikkunoiden ja lasikaton ansiosta. Veneessä on tilaa jopa kahdeksalle ja sisällä voi yöpyä kaksi henkeä.

Kuopiossa Buster-alumiiniveneet, lisävarusteet, varaosat ja Yamaha-perämoottorit toimittaa Yamaha Center Kuopio 

Jaa