Ajankohtaista: Hanki Magnum juuri sellaisena kuin haluat

8.12.2023

Hanki Magnum juuri sellaisena kuin haluat

Buster Magnum ja SuperMagnum 2024 värivaihtoehdot

 

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT


Anna oman persoonallisuutesi näkyä ja räätälöi Buster Magnum tai SuperMagnum oman tyylisi mukaiseksi: valitse veneen ulkoväri ja kansimateriaaliksi joko alumiini tai mukava Softdeck. Vuosimallin 2024 Buster Magnumin ja Buster SuperMagnumin ulkonäön voi nyt viimeistellä ilman lisäkustannuksia.

Sporttinen Black Satin, viileä White Pearl Satin vai elegantti Grey Blue Satin Metallic? Kun tilaat uuden 2024-vuosimallin Buster Magnumin tai SuperMagnumin tammikuun 2024 loppuun mennessä saat räätälöidyn veneen ilman lisäkustannuksia – säästä jopa 3 850 €.

Magnumeiden tehdastilauksiin on saatavana neljä vaihtoehtoista konfiguraatiota. Veneen yläosan värilaidan lisäksi valinnan mukaan vaihtuu kylkiteippauksien väri. Kansimateriaaliksi voi valita joko kestävän alumiinin tai mukavan Softdeckin sekä mattamustat kaiteet  tai kirkkaaksi kiillotetut rosterikaiteet.

Värivaihtoehtoja on neljä: kaksi mustaa eli Black Satin, Black Metallic Satin, sininen Grey Blue Satin Metallic sekä tyylikkään valkoinen White Pearl Satin. Väri on sama sekä kylkilistan yläpuolisessa värilaidassa että rungossa.

Lattiaan jämäkkä alumiini tai mukava Softdeck

Magnumeiden kansi on vakiona kestävää, liukuestekuvioitua alumiinia. Sinisen ja valkoisen värin yhteydessä kansimateriaaliksi voi valita vaalean harmaan Softdeckin.

Tehtaalla valmiiksi asennettava Softdeck on synteettinen, polyeteenivaahdosta valmistettu pinnoite, joka on pehmeän ja mukavan tuntuinen paljaankin jalan alla. Softdeck on lisäksi erittäin kestävä, luistamaton ja likaa hylkivä.

Vakiokaiteet ovat kirkasta ruostumatonta terästä.
Lisäksi tarjolla on tyylikäs mattamusta kaidevaihtoehto.

Tarjous on voimassa tammikuun loppuun 2024 tehtyihin tilauksiin. Säästä 3700 € (Buster Magnum) tai 3850 € (Buster SuperMagnum).

 

Testaa eri vaihtoehtoja Magnumiin täällä: konfiguraattori
Testaa eri vaihtoehtoja SuperMagnumiin täällä: konfiguraattori

 

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT

Jaa