Ajankohtaista: Busterin uutuus kaudelle 2015: viidennen sukupolven Magnum M5

17.6.2014

Busterin uutuus kaudelle 2015: viidennen sukupolven Magnum M5

Täysin uusi Buster Magnum M5 jatkaa suurten alumiiniveneiden luokan kuninkaan, Buster Magnumin evoluutiota. Magnum-perheen viides malli on 350 hevosvoiman moottorilla malliston järein jäsen.

Magnum M5 on vaativan vesilläliikkujan  valinta, jonka suorituskyky, merikelpoisuus ja kestävyys on omaa luokkaansa. Vene suunniteltu sopimaan säähän kuin säähän. Sen erinomainen tasapaino, rungon muotoilu ja trimmitasot takaavat maksiminopeudessakin hallitun ja vakaan ajotuntuman. Suuren polttoainesäiliön ja taloudellisen rungon ansiosta veneen toimintasäde on maksimoitu. 

Magnum M5:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota suorituskykyyn, käytännöllisyyteen ja turvallisuuteen. Alumiiniturkki mahdollistaa työkalujen ja rakennustarvikkeiden huolettoman kuljetuksen, täysalumiiniset pulpetit taas kestävät vuosikymmeniä. 

Järeä, mutta urheilullinen ja suojaava tuulilasi on kuljettajalle ja matkustajille mieleen kovissa vauhdeissa ja sään muuttuessa epäsuosiollisksi. Ohjauspulpettiin mahtuu 12” karttaplotteri.

Buster M5:ssä on myös uutuutena vakiona WiFi-tukiasema, jolloin jälkikasvukin viihtyy mökillä kun venettä voi langattomana tukiasemana.  

Uusi Buster Magnum M5 esitellään yleisölle syksyn 2014 venenäyttelyissä. 

Pituus 7.14 m
Leveys 2.42 m
Paino 1080 kg
Henkilömäärä 8
Tehoalue 250–350 hp
Polttoainetankki 250 litraa
Huippunopeus 55+ kn

   

Jaa