Ajankohtaista: Buster Q -älynäytölle helppokäyttöinen kaukosäädin

6.6.2017

Buster Q -älynäytölle helppokäyttöinen kaukosäädin

Buster Q remote control

Buster-veneiden uraauurtava vakiovaruste, Q-älynäyttö saa veneilykauden alkaessa täydennykseksi kaukosäätimen. Lisävarusteena myytävän mekaanisen kaukosäätimen voi kiinnittää rattiin tai tasopintaan esimerkiksi Yamaha-perämoottorin kaukohallintalaitteen viereen.

Kaukosäädin tuo älynäyttöön aivan uusia ominaisuuksia, kuten nopeakäyttöisen vilkaise eteenpäin -toiminnon. Napin painalluksella karttanäyttö siirtyy näyttämään reitillä edessä olevan väylän ja painikkeen vapautus keskittää karttanäkymän jälleen veneen ympärille.

”Kaukosäädin vastaa myös niiden veneilijöiden toivomuksiin, jotka haluavat käyttää infotainment-järjestelmää mekaanisilla näppäimillä kosketusnäytön sijaan”, Busterin tuotekehitysjohtaja Anders Kurtén kertoo.

Kuusinäppäimisen kaukosäätimen toiminnot vaihtuvat sen mukaan, mikä toiminto Buster Q:n näytöllä on käytössä. Kaukosäätimellä voi vaihtaa näytön eri toimintojen välillä sekä hallita mm. navigaattoria ja äänentoistoa ja Yamaha-perämoottoreiden uistelunopeutta. Kaukosäätimen käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista, sillä vastaavat painikkeet näkyvät koko ajan myös kosketusnäytöllä ja näytön symbolit reagoivat näkyvästi kaukosäätimen painalluksiin.  

Kaukosäädin on yhteydessä Buster Q -älynäyttöön automaattisesti muodostuvalla Bluetooth-yhteydellä. Virtansa kaukosäädin saa paristoista, jotka riittävät aktiivisessakin käytössä vuosiksi.

Buster Q on vakiovaruste kaikissa Buster-veneissä noin viisimetrisestä, viiden hengen Buster M -alumiiniveneestä alkaen. Buster Q:n integroitu uistelunopeuden säädin on yhteensopiva Yamaha F25–F115 -perämoottoreiden kanssa.

Kaukosäädin toimii kaikissa Buster Q -laitteissa kevään 2017 automaattisen ohjelmistopäivityksen jälkeen. Päivityksessä tehtiin samalla käyttöliittymään muitakin, asiakaspalautteen perusteella suunniteltuja käytettävyyttä parantavia muutoksia. Päivitykseen sisältyivät myös Buster Q Fishfinder -kalakaiun vaatimat toiminnot, kuten näytön erilaiset jakomahdollisuudet kartta- ja kalakaikuosioihin.

Päivitys ladataan automaattisesti kaikille Buster Q -älynäytöille ja käyttäjä voi valita, milloin uusi käyttöliittymäversio asennetaan käyttöön.

Jaa