Ajankohtaista: Yamaha Center laajentui Espoon Keilasatamaan

12.6.2020

Yamaha Center laajentui Espoon Keilasatamaan

Veneiden koeajokeskus Espoon Keilalahdessa

Yamaha Center on laajentanut toimintaansa Espoon Keilalahteen, jossa on avattu Suomen suurin veneiden koeajo- ja myyntikeskus. 

Keilasataman Buster-valikoima

”Koeajomahdollisuudelle on selkeä tarve, eikä suuri osa venemyymälöistä sellaista pysty tarjoamaan”, Turun ja Vantaan Yamaha Centereistä vastaavan Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen kertoo. 

Yamaha Centerin koeajokeskusta isännöi Victor Valkama, joka on paikalla normaalisti kello 10 ja 18 välisenä aikana. Kiinnostavan mallin koeajosta kannattaa kuitenkin sopia aina etukäteen Jari Björkvistin, Andre Dahlmanin, Kalle Javanaisen tai Aleksanteri Tiihosen kanssa. 

Veneisiin voi käydä etukäteen tutustumassa kaikessa rauhassa myös ”kuivan maan” Yamaha Centerissä Vantaan Tuupakassa. Myymälä löytyy lähellä Hämeenlinnantien liittymää Kehä III:n varrelta osoitteesta Tuupakantie 1.

Tomi Varjonen ja Victor Valkama Keilasatamassa esittelemässä Buster Magnumia
Tomi Varjonen ja Victor Valkama esittelevät Keilasatamassa koeajettavaa Buster Magnumia. Yli seitsenmetrisessä vauhdikkaassa avoveneessä mahtuu matkustamaan jopa kahdeksan henkeä. 

Kokeneena veneilijänä Varjonen neuvoo pohtimaan jo ennen koeajovarausta millainen oma käyttötarkoitus veneelle tulee olemaan ja millaisia kokemuksia mahdollisista aiemmista veneistä on. 

”Ensin kannattaa tehdä verkkosivujen avulla ja myymälässä harkintaa siitä, millainen vene sopii omaan käyttöön: millaisella alueella venettä käytetään, joudutaanko liikkumaan avomeren laitamilla kovassakin aallokossa vai pysytäänkö suojaisilla väylillä ja tietysti millainen oma budjetti on”, Varjonen sanoo. 

Uusien ja käytettyjen veneiden lisäksi Yamaha Center hoitaa myös kaikki tarvittavat huollot ja asennukset sekä veneiden talvisäilytyksen. Keilasataman venepaikoista huomattava osa on jo käytössä, mutta Varjonen lupaa että veneen ostajalle järjestyy satamasta aina myös venepaikka. Valtaosa laituripaikoista on suosituimmille pienehköille perämoottoriveneille sopivia, mutta suurimpien venepaikkojen koko on 5,50 x 21,00 metriä. 

Yamaha Centerin koeajokeskuksen lisäksi Keilasatamassa toimii myös Buster Veneilykoulu sekä vuokrauspalvelu Buster Rent. 

Soita ja varaa veneen koeajo tai yksityisesittely:

Lisätietoja

Jaa