Ajankohtaista: Veneilykoulu tuo varmuutta veneilyyn

19.4.2018

Veneilykoulu tuo varmuutta veneilyyn

Veneilykoulu Helsinki ja Turku keväällä 2018

Kiinnostaako veneily, mutta taidot puuttuvat? Haluatko varmuutta veneilyn perusteisiin? Kaipaatko käytännön harjoittelua? Buster-veneilykoulun seuraavat peruskurssit järjestetään Helsingissä 26. toukokuuta ja Turun lähellä Raisiossa 19. toukokuuta.

Buster-veneilykoulussa harjoittelet veneilyn perusasioita pienryhmässä, ammattilaisten ohjauksessa. Kurssin kesto on kuusi tuntia, josta suuri osa ajasta käytännön harjoituksia vesillä. Käytännönläheiset koulutukset sopivat jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Käytännön veneilyopetusta pienryhmille

Veneilykoulu järjestetään aina pienryhmille ja opetusveneenä on jykevä ja merikelpoinen perämoottorivene Buster Magnum. Kurssin aluksi osallistujilta kysytään, mihin taitoihin haluttaisiin erityisesti kiinnittää huomiota.  

”Veneen käsittely rantautumistilanteissa on ehdottomasti eniten kysymysmerkkjä aiheuttava juttu”, koulutuksesta vastaava Matti Pouhakka kertoo. 

”Kun päästään varsinaisesti liikkeelle, seuraava steppi ovat navigointitaidot ja kaikki vesillä kulkemiseen liittyvät asiat.”

Buster-kurssilaisista osa on aloittelijoita täysin ilman veneilykokemusta, osa on veneillyt vuosia sitten tai kokonaan erityyppisellä veneellä. Palaute aiemmista kursseista ja ammattiopettajista on ollut erittäin myönteistä. 

Kuudessa tunnissa oikea suunta

Pouhakalla itsellään on vahva veneily-, meripelastus- ja kouluttajatausta. Hän on suorittanut Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n veneilykouluttajan tutkinnon, hänellä on kotimaan laivurinpaperit sekä kokemusta Meripelastusseurasta yli kymmenen vuoden ajalta. 

”Kuudessa tunnissa ehtii oppimaan veneilyn opettelemista. Kenestäkään ei tehdä mestaria päivässä, mutta saadaan oikea suunta ja tapa harjoitella asioita”, Pouhakka sanoo.

Osa kurssilaisista on hankkinut myös lisätunteja omalle venekunnalle hankittuaan veneilykoulun jälkeen oman veneen.

Veneilykurssin hinta ja ilmoittautuminen

Veneilykoulun peruskurssin hinta on 199 € / osallistuja ja myöhemmin järjestettävien jatkokurssien eli ”kakkosluokan” hinta 249 € / osallistuja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Tarkista seuraavien kurssien ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan: https://veneilykoulu.buster.fi

Jaa

Lisää uutisia