Ajankohtaista: Phantom-mallin ensiesittely ja muut Buster-uutuudet Turun Venexpossa 10.–13.11.2016

3.11.2016

Phantom-mallin ensiesittely ja muut Buster-uutuudet Turun Venexpossa 10.–13.11.2016

Syyskuussa julkistettu huippumalli, lähes kymmenmetrinen Buster Phantom saa Suomen ensiesittelynsä isänpäiväviikonloppuna Turun Messukeskuksessa. Syksyn suurimmassa sisävenenäyttelyssä osastolla B/9 on erinomainen tilaisuus tutustua myös muihin kauden 2017-uutuuksiin: innovatiiviseen Buster Q -älynäyttöön, päivitettyyn Buster XL-malliin sekä kokonaan uudistettuun S-mökkivenemallistoon. Voita Buster S: Uutuusmalli Buster S arvotaan Venexpo-kävijöiden kesken. 

Venexpo-tapahtuma tuo isänpäiväviikonloppuun toimintaa ja veneilytunnelmia! Syksyn suurimmilla venemessuilla esittelyssä uutuusveneitä ja kaikki merkittävimmät venemerkit sekä tarjoaa loistavan mahdollisuuden hankkia vene hyvissä ajoin ennen seuraavaa kesää!

Venexpossa on paljon ohjelmaa koko perheelle, mm. sukellusnäytöksiä sekä jännittäviä flyboarding-näytöksiä. Kalastuksen ystävät pääsevät Mikko ’Peltsi’ Peltolan matkaan, sillä ohjelmassa on Peltsin kalatarinoita! 

Venexpo 2016 aukioloajat

  • torstaina 10.11. ja perjantaina 11.11. klo 13–19
  • lauantaina 12.11. ja sunnuntaina 13.11. klo 10–18

Buster Phantom ensiesittelyssä

Liki kymmenmetrinen, kahdentoista hengen Phantom on Buster-malliston kaikkien aikojen suurin ja nopein vene, joka esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa Venexpo-venemessuilla.

Kaksimoottoriasennuksessa Phantomin järein vaihtoehto on kahden 350-hevosvoimaisen, 5,3-litraisen V8-Yamahan yhdistelmä, jolla huippunopeus on yli 59 solmua.

Kaksimoottoriasennus mahdollistaa Yamahan elektronisen drive-by-wire -järjestelmän Helm Masterin täysimittaisen hyödyntämisen. Lisävarusteena saatava Helm Master -järjestelmä tuo veneeseen joystick-ohjauksen, jonka avulla satamaan ajo onnistuu helposti elektroniikan ohjatessa moottoreiden suuntaa, tehoa ja vaihteistoa. Lue lisää lippulaiva Buster Phantomista

Innovatiivinen Buster Q -älynäytttö

Buster Q -älynäyttö yhdistää kaikki moottoriveneen keskeiset toiminnot yhteen helppokäyttöiseen kosketusnäyttöön. Elektronisten C-Mapin merikarttojen lisäksi kosketusnäyttö sisältää mm. Yamaha-perämoottoreiden hallinta- ja mittarijärjestelmän, veneen käyttöohjeet ja opastusvideot, sääennusteet, radion ja wifi-hotspotin, jonka kautta Buster Q:n verkkoyhteyden voi jakaa myös muille laitteille. Buster Q sisältää kahden vuoden euroopanlaajuisen internet-yhteyden.

 Buster Q on vakiovarusteena kaikissa vuosimallin 2017 Buster-alumiiniveneissä viisimetrisestä Buster M -veneestä alkaen. Lue lisää Buster Q -älynäytöstä

Uudistettu Buster XL

Buster XL:n suurin koneteho on noussut uudistuksessa 130 hevosvoimaan ja veneen käytettävyyttä on parannettu väljentämällä sisätiloja.

Väljemmästä matkustamosta huolimatta Buster XL:n perusmitat säilyvät malliuudistuksessa entisellään: kuutta senttiä vaille kuusimetrinen XL kuljettaa mukavasti kuusi henkeä. Kevyt, mutta jäykkä alumiinirunko painaa vain reilut 600 kiloa, joten vene on helppo käsitellä myös laiturissa. Uudessa mallissa suurin koneteho nousee 130 hevosvoimaan aiemman version 115 hevosvoimasta. Lue lisää uudistetusta Buster XL -mallista

Kokonaan uudistettu Buster S -mallisto

Uuden Buster S:n merkittävä uusi ominaisuus on sadevesityhjenevyys, jonka hyödyn huomaa ensimmäisen sateisen kesäviikon jälkeen. Kokonaan alumiinirakenteinen, neljän hengen  Buster S painaa vain 260 kg ja kulkee kevyesti henkilöauton perässä jarruttomalla trailerilla. Jos moottoriksi valitsee 20-hevosvoimaisen mallin, ei venettä myöskään tarvitse rekisteröidä.

Buster S:n runko on suunniteltu kokonaan uusiksi ja ajo-ominaisuudet ovat kohentuneet selvästi. Moderni ja linjakas runkomuoto erottavat uuden Buster S:n pienten avoveneiden joukosta.

Buster S:stä on saatavilla kolme eri versiota: peräpenkiltä ajettava perusmalli S, sivupulpetilla varustettu S1 ja keskipulpettiversio Scc: S-malli sopii erityisen hyvin veneilijälle, joka hakee yksinkertaista, turvallista ja tilavaa perusmökkivenettä. S1 ja Scc taas tarjoavat rattiohjauksen ja pulpetin tuoman suojan viimalta ja roiskeilta. Lue lisää uudesta Buster S -mallista

Syksyn varuste-etu jopa 3500 €

Muista myös syksyn varuste-etu: Kun hankit uuden Buster+Yamaha –venemoottoripaketin 30.11.2016 mennessä, saat jopa 3500 euron varuste-edun. Lue lisää varuste-edusta

Jaa