Ajankohtaista: Kemiönsaaren venekeskuksessa avajaiset lauantaina

17.1.2019

Kemiönsaaren venekeskuksessa avajaiset lauantaina

alumiiniveneet Kemiön Venekeskus näyttely

Turunmaan saariston sydämessä toimiva Kemiönsaaren venekeskus muuttaa uusiin ja avariin tiloihin. Uusien näyttelytilojen avajaisissa lauantaina 19. tammikuuta on luvassa sekä hyviä tarjouksia sekä tietenkin upeita veneitä ja kahvia.

Kemiönsaaren Venekeskuksen uuden Wuorionkujalla sijaitsevan näyttelytilan avajaisia  juhlitaan lauantaina kello 10–15. Paikalla on avajaispäivänä myös Busterin edustaja kertomassa veneistä tarkemmin. Upea näyttelytila on toteutettu yhdessä Yamahan kanssa.

Avajaisten yhteydessä on hyvä hetki hankkia uusi vene, sillä Venekeskus tarjoaa kaikille uuden venepaketin ostajille ensimmäisen huollon ja ensimmäisen talvisäilytyksen kaupan päälle. Tarjous on voimassa avajaispäivästä helmikuun loppuun.  

Venepaketteja valmiina toimitettavaksi

Yrityksen suuren varaston ansiosta Venekeskuksella on aina kattava valikoima venepaketteja valmiina nopeasti toimitettaviksi. Venepaketit varustetaan toiveiden mukaan ja toimitetaan avaimet käteen periaatteella.

Veneiden ohella palveluihin kuuluu valtuutettu Yamaha-huolto, ammattimainen kunnossapito ja talvisäilytys. Veneen ostajat saavat myös huolellisen opastuksen veneen ja sen laitteiden käyttöön.

Kemiössä esillä olevat Buster-alumiiniveneet

Kemiönsaaren Venekeskus

Jaa