Ajankohtaista: Kalastajat kokoontuvat elokuussa Uuteenkaupunkiin

13.8.2019

Kalastajat kokoontuvat elokuussa Uuteenkaupunkiin

Buster-heittokalastusvene ja Yamaha Pro Fishing team: Jani Ollikainen ja Aleksi Juusti

Uudenkaupungin Jigi Cup -osakilpailu WPC Finland tarjoaa 24.8. kalastuksesta kiinnostuneille hyvän mahdollisuuden tutustua Yamaha Pro Fishing Teamin kalustoon. 

WPC Finland on viehekalastuskilpalu Jigi Cupin kuudes, toiseksi viimeinen osakilpailu. WPC Finlandin voittajavenekunta pääsee mukaan Hollannissa järjestettävään kesäkuussa 2020 Word Predator Classic -kilpailuun. Koska mukana ovat Suomen parhaat kalastajat ja kalastusveneet, tapahtuma tarjoaa myös yleisölle mukavan mahdollisuuden tutustua sekä kalastajiin että uusimpaan kalustoon. 

WPC Finlandin kilpailukeskuksena on Uudenkaupungin keskustassa Kaupunginlahden rannalla sijaitseva kahvila Cafe Aitta (Aittaranta 2, Uusikaupunki), josta voi seurata kilpailun kello 10 aloittavaa veneparaatia. Kahvilaan järjestetään myös kilpailun liveseuranta. 

Yamaha Pro Fishing Team esittelee WPC Finlandissa heittokalastukseen räätälöityjä Buster S ja Buster M -alumiiniveneitä. Paikalla ovat Yamaha Pro Fishing Teamin jäsenet, Busterin tuotekehitystiimissä työskentelevä Aleksi Juusti ja kalastusopas Jani Ollikainen. 

Aleksi esittelee Buster S -kalastusvenettä Cafe Aitan edustalla kello 11–15. Jani ja WPC Finlandin valvonta- ja lähetysveneenä toimiva suurempi Buster M taas löytyvät Cafe Aitan laiturilta ajoittain kilpailun aikana sekä kilpailun jälkeen kello 17.30 alkaen.  

Jigi Cup oli nimensä mukaisesti alkujaan jigivälinein toteutettava kilpailu, mutta nykyään kilpailuissa sallitaan kaikki vapakalastusmuodot. Kilpailu käydään 1–3 kalastajan venekunnissa ja jokaisella kalastajalla saa olla yksi vapa. 

Lue lisää: 

WPC Finland kalastuskilpailu Cafe Aitta Uusikaupunki

Jaa