Ajankohtaista: Haluatko Busterin kalastustiimiin?

14.5.2018

Haluatko Busterin kalastustiimiin?

Buster kalastusopas Jani Ollikainen

Buster tarjoaa innokkailla kalastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan kalastusvarusteltua Buster M -uutuusmallia käytännössä. Arvomme Busterin kalavenekisaan osallistujien kesken on miehistöpaikan kalastusopas Jani Ollikaisen tiimiin kolmessa eri kalakisassa. 

Osallistu ja voita paikka Busterin kalastustiimissä! Busterin kesän 2018 kalakisat ovat: 

  • 12.5. South-West Fishing Challenge, Parainen
  • 21.7. Rönnin Kalakunkku, Orivesi  (osallistumispaikka arvotaan 6.7.2018)
  • 8.9. HongKong Challenge, Lohja (osallistumispaikka arvotaan 17.8.2018)

Ensimmäisessä kisassa Paraisilla South-West Fishing Challenge -kisassa sää suosi ja kalaakin tuli, mutta kovan alarajan (peräti 25 cm) ylittäneitä ahvenia tarttui Team Busterin vieheisiin vain yksi. Kalastusopas Jani Ollikaisen parina kisassa oli Tapani Kuisma.

Busterin tiimissä on vielä sinulle ja kaverillesi vapaa paikka Rönnin Kalakunkkuun Orivedellä ja Lohjan HongKong Challengeen syyskuussa. Mukaan pääset ilmoittautumaan sivulla https://www.busterkilpailu.fi/

Jigi Cup South-West Fishing Challenge Parainen

Uudet kalastusveneet Buster M ja Buster S

Busterin uusi kalastusvarustepaketti on nyt saatavana Buster S:n lisäksi myös seuraavaksi suuremman kokoluokan suosikkiveneeseen, Buster M:ään. Kalastusvarustepaketilla M ja S muuntuvat omien tarpeiden mukaisiksi kalastusveneiksi.  

”Kalastusvarustepaketilla täydennetyt Buster M ja S ovat nykyaikaisia ja käytännöllisiä kalastusveneitä, joka sopivat erityisen hyvin heittokalastuksen harrastajille. Molemmat mallit ovat kevyesti liikuteltavia, mutta lähes puoli metriä pidemmässä M:ssä on jo selvästi isomman veneen tuntua”, kertoo varustepaketin tuotekehitykseen osallistunut kalastusopas Jani Ollikainen.

Buster M ja S -veneiden kalastusvarustepakettiin kuuluu vapalaatikko, kalastusistuimella varustettu heittotaso sekä keulamoottoriteline. Varustepaketin osat voi hankkia myös erikseen ja varusteet voidaan irrottaa veneen käyttötarkoituksen muuttuessa. 

Lue lisää kesän kalastuskilpailuista ja osallistu arvontaan 

Jaa