Ajankohtaista: Nähdään kesäkuussa Riihimäen Erämessuilla

23.5.2024

Nähdään kesäkuussa Riihimäen Erämessuilla

Kalastusopas Jani Ollikainen nostaa haukea keulasähkömoottorilla varustettuun Buster-kalastusveneeseen

Buster-kalastusveneet ovat esillä 7.–9. kesäkuuta kansainvälisillä Erämessuilla Riihimäellä. 

Kansainväliset Erämessut on Suomen vanhin ja suurin eräalan tapahtuma – kalastuksen, metsästyksen ja retkeilyn ystävät ovat kokoontuneet Riihimäelle kuulemaan eräalan tuoreimpia kuulumisia ja tapaamaan alan asiantuntijoita jo vuodesta 1972 lähtien. Tunnelmaa, tietoa, taitoa, uutuustuotteita ja runsaasti ohjelmaa on tarjolla koko perheelle.

Riihimäen Erämessujen aluekartta: Buster-kalastusveneet osasto 487

Tänä vuonna Riihimäen Erämessut järjestetään 7.–9. kesäkuuta. Kalastusveneisiin erikoistuneet jälleenmyyjämme Karilainen Busterin syntysijoilta Ähtäristä ja Vääksyn Konepiste Etelä-Suomesta Asikkalasta tuovat paikalle edustavan valikoiman Buster-kalastusveneitä pienestä XSr:stä jykevään Buster XXL:ään. Busterin osastolla on koko messujen ajan mukana myös kalastusopas Jani Ollikainen esittelemässä veneitä ja jakamassa kesän parhaita heittokalastusvinkkejä. Kalastajan kanavan lavalla Jani kertoo päivittäin hauen perhokalastuksesta.  

Buster-veneet löytyvät Erämessujen ulko-osastolta U 487 aivan messualueen keskellä sijaitsevan Riihimäen urheilutalon vierestä. Esillä on viisi eri kokoista Busteria, joista heittokalastustukseen varusteltuna Buster XSr, Buster M ja Buster XXL. 

Saapumisohjeet erämessuille

Messualue löytyy Riihimäen keskustassa sijaitsevasta Urheilupuistosta.  

Pohjoisesta autolla saapuvat ohjataan pysäköimään raviradalle Oravakadulle, etelästä saapuvat Tehtaankadun messupuistoon. Pysäköintialueet ovat maksullisia.

Pääradan varressa sijaitevalle Riihimäelle pääsee helposti myös junalla. Asemalta on noin kilometrin kävelymatka messualueelle. Lähimpänä asemaa olevalta portilta pääsee alueelle vain ennakkoon ostetulla lipulla.

Jaa