Ajankohtaista: Busterit koeajossa Helsingissä

14.5.2019

Busterit koeajossa Helsingissä

Buster Magnum koeajo Helsingissä toukokuussa 2019

Nyt koeajolle! Suomiveneilee Lauttasaaressa -koeajotapahtumassa 16.–17.5. pääset testaamaan paitsi Buster Magnumia ja Buster X:ää, myös tutustumaan sekä venetestaajaan että malliston mahtavimpaan veneeseen, Phantom Cabiniin.

Näyttävä ja merikelpoinen Buster Magnum ja monipuolinen mökkivene Buster X ovat testattavana Lauttasaaressa Helsingissä torstaina ja perjantaina 16.–17.5. kello 12–20. Koeajot ovat osallistujille maksuttomia ja niille voi ilmoittautua paikan päällä. 

Koeajoveneiden lisäksi Lauttasaaressa pääsee tutustumaan tarkemmin luksusluokan yhteysvene Buster Phantom Cabiniin. Sen kuskiksi lähtee Venemestari-lehden ja Totalvene.fi -uutissivuston päätoimittaja Jan Sjölund, joka esittelee Helsingin veneilykohteita noin tunnin kestävillä kierroksilla. Kierroksella ei rantauduta veneilykohteisiin, mutta seilataan niiden edustalle ja näytetään reitit laituripaikoille. Suunniteltu kierros kulkee reittiä Lauttasaari–Kaivopuisto–Suomenlinna–Vallisaari–Isosaari–Lauttasaari.

Suomiveneilee Lauttasaaressa -tapahtumaan tulee testattavaksi yli 40 erilaista venettä pienistä perämoottoriveneistä suuriin matkaveneisiin ja purjeveneisiin. Koeajot alkavat torstaina ja perjantaina klo 12 ja jatkuvat klo 20 saakka, tukikohtana toimii Maritimin piha-alue osoitteessa Veneentekijäntie 1.

Koska pysäköintitilaa on käytössä rajoitetusti, kannattaa käyttää mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä. Lauttasaareen pääsee helposti metrolla, bussilla tai vaikkapa kaupunkipyörällä.

Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.suomiveneilee.fi/koeajotapahtuma-2019

Jaa