Ajankohtaista: Busterilta uusi heittokalastusveneen varusteluopas

1.1.2020

Busterilta uusi heittokalastusveneen varusteluopas

Heittokalastusveneen valinta ja varustelu

Busterin asiantuntijoiden kokoama uusi opas on tarkoitettu tavallisille kalastuksen harrastajille helpottamaan heittokalastusveneen valintaa ja varustelua. 

Heittokalastus on viime vuosina selvästi kasvattanut suosiotaan ja löytänyt uusia ystäviä. Valintojen tueksi tarvitaan tuoretta tietoa, olipa suunnitelmissa hauen kalastus tai ahvenen jigaus ja olivatpa omat kalavedet sisävesillä tai merialueella.

Monessa yksityiskohdassa kalastajien näkemykset voivat erilaisten tarpeiden ja mieltymysten vuoksi poiketa paljonkin toisistaan, mutta kerromme erilaisista perusvalinnoista, joiden avulla mainio harrastus olisi mahdollisimman turvallista ja mukavaa.

Koska Busterin nykyisessä mallistossa on neljä erikokoista venettä, joiden suunnittelussa on alun perin huomioitu tarve muuttaa vene heittokalastusveneeksi, käymme läpi monia näihin veneisiin ja Busterin kalastusvarustesarjaan liittyviä ominaisuuksia. Tietoa voi hyödyntää, vaikka varusteltavana olisi vanhempikin Buster-malli.

Heittokalastusveneen varusteluopasta ovat olleet laatimassa Buster Boatsin suunnittelija Aleksi Juusti ja kalastusopas Jani Ollikainen. Otamme mielellämme vastaan palautetta oppaan sisällöstä ja ehdotuksia sekä oppaan että tuotteidemme kehittämiseksi.

Tilaa opas sähköpostiisi

Jaa