Ajankohtaista: Busterilta ilmainen mobiilisovellus veneilijöille

1.7.2019

Busterilta ilmainen mobiilisovellus veneilijöille

Buster mobiilisovellus lokikirjanäkymä

Buster tarjoaa kaikille veneilijöille vapaasti ladattavaksi veneilijän oman mobiilisovelluksen, Buster Appin. Sovelluksen uusin ominaisuus on puhelimen paikannusta käyttävä automaattinen lokikirja. 

Suurimman hyödyn sovelluksesta saa kuitenkin veneissä, joiden varustukseen kuuluu Busterin oma älynäyttö Buster Q. Tällöin omalta mobiililaitteelta voi seurata myös veneen sijaintitietoja sekä akkujännitettä ja polttoaineen määrää.

”Buster Q -älynäytön tapaan mobiilisovelluksen tarkoituksena on tehdä moottoriveneen käytöstä entistä helpompaa ja mukavampaa. Sekä mobiilisovellusta että Buster Q:ta kehitetään jatkuvasti käyttäjäpalautteen perusteella”, Busterin tuotekehitysjohtaja Anders Kurtén sanoo. 

Sovelluksen uusimmassa versiossa lokikirja käyttää puhelimen omaa paikannusjärjestelmää ja toimii myös ilman Q-älynäyttöä. Lokikirjan matkatietoja ja kuvia voi myös jakaa suoraan sovelluksesta ystäville. Mikäli veneessä on Buster Q, niin lokikirja synkronoi älynäytön tallentamat sijaintitiedot pilvipalvelun kautta sovellukseen. 

Haluttaessa synkronoinnin voi myös poistaa käytöstä Buster Q:n asetuksista. 

Lokikirja voi tallentaa nyt automaattisesti ajoreitin ja matkan pituuden lisäksi uusina tietoina myös polttoaineen kulutuksen ja säätiedot.

Mobiilisovellus sisältää myös Buster Q -älynäytön käyttöohjeet, veneen hoito-ohjeet ja moottoreiden käyttöohjeet sekä mm. video-ohjeita veneen käsittelystä. Ohjeita voi käyttää veneen Buster Q -älynäytöllä, mutta toisin kuin aiemmin, nyt oppaat ja käyttöohjeet löytyvät aina myös omasta älypuhelimesta.  

Sovelluksella voi myös jatkaa Buster Q -tilausta sen jälkeen, kun uuden veneen hintaan sisältyvä kahden vuoden Buster Q -tilaus on päättynyt. Tilaus varmistaa euroopanlaajuisen dataliittymän ja palvelujen toimimisen sekä uusimpien päivitysten saamisen. Dataliittymän voi myös jakaa veneen miehistön käyttöön wifi-yhteyden avulla. 

  • Buster-mobiilisovellus on saatavilla ilmaiseksi sekä Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -palvelusta. 
  • Lue lisää: Buster App
Jaa