Ajankohtaista: Buster-veneet Moto3:n edustukseen Kuopiossa

4.8.2021

Buster-veneet Moto3:n edustukseen Kuopiossa

Moto3:n yrittäjät Jussi Hartikainen, Mikko Eestilä ja Sami Törrönen

Veneilyn suosio on ollut muutaman kesän ajan huimassa kasvussa ja se näkyy myös Kuopiossa, jossa Moto3 aloittaa Buster-veneiden jälleenmyyjänä 1.8.2021. 

Moto3 on tähän asti keskittynyt käytettyjen vapaa-ajankoneiden myyntiin ja vaikka uusien veneiden myynti on kaupalle uutta, Moto3:n yrittäjillä on pitkä kokemus venemyynnistä. Yrittäjäkolmikko – Mikko Eestilä, Sami Törrönen ja Jussi Hartikainen  – tuntee alueen vesistöt sekä veneilytavat ja myös Buster-veneet ovat tuttuja tuotteita. 

”Lähdemme todella innokkaana myymään uusia Buster-veneitä. Meillä on pitkä kokemus venealalta ja tuotteet ovat ennestään tuttuja. Jatkamme luonnollisesti myös käytettyjen vapaa-ajankoneiden kauppaa, mutta on hienoa saada uudet markkinajohtajaveneet myyntivalikoimaan”, sanoo Mikko Eestilä Moto3:sta.

Alueen veneilytapoja on seurattu kiinnostuneena vuosien ajan ja asiakaskunnassa on huomattu veneilyn suosion kasvun myötä muutoksia: 

”Veneiden asiakaskunta on jonkin verran nuorentunut ja veneitä ostavat tänä päivänä nuoret perheet. Matkailun vähentyessä lomia vietetään paljon kotimaassa ja kotivesillä. Meillä on alueella upeat vesistöt, jotka tarjoavat hienot puitteet retkiveneilyyn”, Eestilä jatkaa.

Uusia, 2022 vuosimallin veneitä saadaan myymälään jo loppukesän aikana ja myös liikkeen ulkoasu päivitetään syksyyn mennessä.

”Busterissa tullaan varmasti myymään eniten M-, L- ja X-kokoluokan malleja. Brändi on tunnettu ja mallistossa löytyy hyviä veneitä tälle alueelle. Myymälää täydennetään syksyä kohti ja avajaiset vietetään, kun saadaan kaikki valmiiksi. Tälle kesälle uuden veneen hankkiminen voi asiakkaalle olla haasteellista, mutta kannattaakin suunnata katse jo ensi kesään: Kun venehankinnan tekee valmiiksi syksyllä, varmistaa haluamansa venepaketin heti kauden alkuun. Ja kun syksyllä jättää jo vaihtoveneen myyntiin, ei tarvitse enää huolehtia sen talvisäilytyksestä ja huolloista”, Eestilä kertoo. 

Moto3 on ns. Boat Package -dealer. Veneet toimitetaan Yamaha-perämoottoreilla ja jälleenmyyjä hoitaa Buster-veneiden myynnin ja huollon sekä myymiensä moottoreiden huollot.

Buster-veneitä valmistavalla Inhan Tehtaat Oy:llä ollaan tyytyväisiä uuteen  jälleenmyyjävalintaan. 

”On hienoa saada vahva osaaja myymään markkinajohtajatuotteita Kuopiossa. Moto3:n yrittäjät tuntevat erinomaisesti sekä meidän tuotteemme että alueiden asiakkaiden veneilytottumukset ja -tarpeet”, toteaa Inhan Tehtaat Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittynen
 

Moto3

  • Suvannontie 1, 70780 KUOPIO
  • Avoinna ma–pe klo 9–17 ja la klo 10–14
Jaa