Ajankohtaista: Buster-kalastusveneet Pirkanmaan erämessuilla

1.6.2019

Buster-kalastusveneet Pirkanmaan erämessuilla

Pirkamaan erämessut kalastusvene

Pirkanmaan erämessuilla Parkanossa esitellään 7.–9. kesäkuuta Busterin suosituimmat kalastus- ja mökkiveneet. Mukana ovat kalastusopas Jani Ollikainen sekä Buster-asiantuntijamme Karilainen Oy Ähtäristä.

Pirkanmaan erämessut leviävät peräti yhdeksän hehtaarin alueelle Parkanon urheilutalon ympäristöön. Messuosastoja on peräti 200, joten kyseessä on todella koko perheen retkeily-, metsästys-, kalastus- ja vapaa-aikatapahtuma.  

Buster-veneet löytyvät messualueen keskellä sijaitsevalla Pahkalanniemen urheilukentällä sijaitsevalta osastolta K348. Kalastajia kiinnostava esiintyjä on kalastusopas Jani Ollikainen, joka jakaa kauden parhaat kalavinkit ja esittelee Busterin omalla kalastusvarustesarjalla täydennettyä huippuvarusteltua Buster M -kalastusvenettään.

Janin veneessä on mm. Busterin oma keulamoottoriteline ja heittotaso, runsaasti säilytystilaa varusteille ja suuri vapalaatikko. Kalastusvarustesarja on saatavilla sekä Buster M että Buster S -malleihin.

Janin kalastusveneen lisäksi mukana ovat malliston suosituimmat huolettomasta alumiinista valmistetut veneet Buster Mini, Buster S cc, Buster M2 ja Buster Lx. Kaikkien mallien lattia on joko lahoamatonta komposiittia tai liukuestekuvioitua alumiinia.

Pirkanmaan Erämessut Buster Mini alumiinivene

Buster S cc Pirkanmaan Erämessut

 

Buster M2 Pirkanmaan Erämessut

Buster Lx Pirkanmaan Erämessut

 

 • Buster Mini on perheen nuoremmillekin veneilijöille sopiva uppoamaton kolmen hengen vene, jota voi soutaa tai sen voi varustaa pienellä moottorilla. Mini on myös helposti kuljetettava kalastusvene pienempiinkin vesistöihin. Lue lisää: Buster Mini

   

 • Buster S cc on suositun mökki- ja kalastusveneen keskipulpettiversio, jossa on runsaasti vapaata kansitilaa kalastukseen tai rahdin kuljettamiseen. Lue lisää: Buster S cc

   

 • Buster M2 on Suomen suosituimman moottoriveneen hyvin varusteltu kaksipulpettinen versio, joka soveltuu niin yhteysveneeksi mökille kuin retkeilyyn ja kalastukseenkin. Kevättarjous: Buster M2 + Yamaha F40FETL = 17 490 € (sis. Buster Q älynäyttö, väliovi)

   

 • Buster Lx sopii pidemmillekin veneretkille: tulpapulpetit sekä kartturin ja kuljettajan erillisistuimet antavat mainion suojan viimalta ja roiskeilta. Kevättarjous: Buster Lx + Yamaha F60FETL = 24 990 € (sis. Buster Q älynäyttö, Comfort-pehmustepaketti, alumiiniturkki)

   

Tutustu myös muihin Busterin tarjouspaketteihin osoitteessa www.buster.fi/fi/ajankohtaista/buster-kampanjat-2019

Pirkanmaan Erämessut ovat auki

 • Perjantaina 7.6. klo 12-18

 • Lauantaina 8.6. klo 10-18

 • Sunnuntaina 9.6. klo 10-16

Messualueen osoite on Niementie 10, Parkano. Erämessujen pysäköintialue puolestaan löytyy osoitteesta Fennokatu 1. Pysäköinti maksaa 5 € ja maksuun sisältyy kuljetus messuportille ja paluu pysäköintialueelle.

Lisätietoja: 

Jaa