Ajankohtaista: Buster ja Venekuume mukana Erämessuilla Oulussa

13.5.2019

Buster ja Venekuume mukana Erämessuilla Oulussa

Buster Mini Pohjois-Suomen erämessuilla Oulussa

Veneilystä, kalastuksesta ja ulkoilmaelämästä kiinnostuneet kokoontuvat 17.–19. toukokuuta Pohjois-Suomen Erämessuille Ouluhalliin. 

Venekuume.com eli Oulussa ja Raahessa toimiva Ojan Rauta on perinteisesti osallistunut Erämessuille alueen suurimmalla osastolla eikä tänä vuonna tehdä poikkeusta. Osasto numerolla 100  löytyy tutulta paikalta piha-alueen keskeltä ja nähtävää on paljon. 

Erämessujen pihaosastolta löytyvät suosituimmat Buster-alumiinivenemallit

 • Buster Mini – kevyt ja turvallinen vene perheen nuoremmille veneilijöille tai helposti liikuteltavaksi pienten vesistöjen kalastusveneeksi. 
 • Buster S1 – mutkaton mökki- ja kalavene. Tarjous: Buster S1 + Yamaha F25 nyt 12 990 €.
 • Buster M2 – monipuolinen mökkivene, mukana Buster Q elektronisine karttoineen. Tarjous: Buster M2 + Yamaha F40 nyt 17 490 €, mukaan mm. älynäyttö karttoineen sekä tuulelta ja roiskeilta suojaava väliovi. Tutustu tarkemmin tarjouspaketin sisältöön. 
 • Buster Lx – perheveneiden suosikki. Tarjous: Buster Lx + Yamaha F60 nyt 24 990 €, mukana Buster Q älynäyttö karttoineen, Comfort-pehmustepaketti ja alumiiniturkki.  Tutustu tarkemmin tarjouspaketin sisältöön. 
 • Buster X – moneen käyttöön mukautuva yleisvene. Tarjous: Buster X + Yamaha F70 nyt 29 350 €, mukaan Buster Q älynäyttö elektronisine karttoineen, Comfort-pehmustepaketti ja Canvas-kuomupaketti. Klikkaa ja tutustu tarkemmin tarjouspaketin sisältöön. 

Buster M ja S -malleihin on saatavana modulaarinen kalastusvarustepaketti, jolla veneen voi muuntaa helposti heittokalastajan erikoisveneeksi.

Suosituimmat mallimme saat kevään edullisina kampanjapaketteina.


Pohjois-Suomen Erämessut on avoinna

 • Perjantaina 17.5. kello 10-18
 • Lauantaina 18.5. kello 10-18
 • Sunnuntaina 19.5. kello 10-16

Messuliput Ouluhalliin

 • Aikuiset päivälippu 17 €, kolmen päivän lippu 30 €
 • Lapset 10–16 vuotta 10 €, kolmen päivän lippu 15 €
 • Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät messuille maksutta aikuisten seurassa

Liput voit ostaa ennakkoon täältä

Messuille saapuminen

Messualueelle on kaksi sisäänkäyntiä, parkkipaikkojen puoleinen itäportti tai keskustan puoleinen länsiportti. 

Oman autosi voit viedä parkkiin Oulun AMK:n parkkipaikalle (Kotkantie). Sieltä pääset maksuttomalla OTP:n nonstop -bussilla koko päivän ajan messualueelle. Bussi lähtee Kotkantieltä jokaisena messupäivänä klo 10. Viimeinen bussikuljetus lähtee perjantaina ja lauantaina klo 18 ja sunnuntaina klo 16. 

Lauantaina ja sunnuntaina voit jättää autosi myös Kiviharjun paikoitusalueelle, josta on lyhyt kävelymatka messuille. Paikoituksesta peritään 4 € liikenteenohjausmaksu, joten varaathan sen verran käteistä mukaan. 
Ouluhallille pääset kätevästi myös kävellen, pyörällä tai paikallisbussilla.

kartta pohjois-suomen erämessut Oulu

Jaa