Nyheter: Vi ses på Allt för Sjön mässan 2018

23.2.2018

Vi ses på Allt för Sjön mässan 2018

Båtnyhet Phantom Cabin på Båtmässan Allt för Sjön

Buster presenterar vårens största båtnyheter på Allt för Sjön mässan: en lyxklass hyttbåt Phantom Cabin och en förnyad klassikermodellserie av stora öppna aluminiumbåtar, Buster Magnum -familjen.  

  • Magnum-familjen har tillverkats sedan 1990. Säsongens 2018 nyhetsmodeller, Buster Magnum och Buster Super Magnum, är både större och har bättre prestationsförmåga än den tidigare generationens båtar.
  • Phantom Cabin är Busters genom tiderna största hyttbåt. Området för den rekommenderade motorstyrkan är stort och sträcker sig från 300 till 600 hästkrafter. Anmärkningsvärt nog, så är bränsleförbrukningen måttlig vid marschfarter kring 26–28 knop, kring eller strax under 2 liter / nM.

  • Vår båtnyhet av mindre storlek på mässan är Buster M. Buster M är planerad som en mångsidig allroundbåt: som förbindelsebåt, för butiksresor, för fiske i närvatten och för utfärder med familjen.

  • Den nya Buster Mini Sport är ett praktexempel på det ”lilla båtlivet”; det behöver inte kosta mycket för att ha roligt.

Största mötesplatsen för båt- och vattensportsintresserade

Allt för Sjön är den största mötesplatsen för båt- och vattenfartygsintresserade. Här möts motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster och vattensportsfantaster med de som älskar den marina livsstilen. Entrébiljetten gäller även för de parallella mässorna Explore och Fotomässan mellan 9-11 mars.

Båtmässan Allt för Sjön 2018 öppetider

  • 3–11 mars 2018

  • Måndag – fredag 10–19

  • Lördag – söndag 10–18

Så här kommer du till mässan

Mäss- och kongressanläggningen, Stockholmsmässan, är belägen i Älvsjö, lite söder om Stockholms centrum.

Du kommer lätt till mässan med kollektivtrafik, eftersom Älvsjös station är precis bredvid Stockholmsmässan. Om du kommer med egen bil, sätt som adress; Mässvägen 1, Älvsjö.

Läs mer http://www.alltforsjon.se

Allt för Sjön kampanjer:

  • Kampanjpris: Buster M1 + Yamaha F30BETL 149 000 kr. Fjärde generationen Buster M – Nytt utseende, nytt skrov, lekfull, anpassningsbar
  • Köp en Buster L2 nu och få mellandörren på köpet – spara 5 900 kr! (Inkl. montering)
  • Exklusivt! Nya SuperMagnum med unika Yamaha F300 Black Edition! Gäller så lång lagret räcker. 

Buster-modeller på båtmässan

Buster-nyheterna 2018:

Den minsta Bustern omformas till den sportiga Buster Mini Sport

Buster Mini Sport på båtmässan Allt för Sjön

Av Buster-modellsortimentets minsta båt, den under fyra meter långa Buster Mini har man utvecklat en ny version, den sportiga småbåten Buster Mini Sport. Styrpulpeten och den större motoreffekten gör Mini till en småbåt som liknar en kartingbil, och lämpar sig som en liten förbindelsebåt till stugan eller som en yngre båtfararens första pulpetbåt.

Mångsidig allroundbåt Buster M

Buster M på båtmässan Allt för Sjön

Den nya Buster M i fjärde generationen följer i sina föregångares fotspår: båten för fem personer är 4,86 meter lång och 1,85 meter bred. Även motoreffektområdet är som förr, alltså 30–40 hästkrafter. Tack vare skrovets moderna utformning har man fått inneutrymmen rymligare och speciellt i fören finns utrymme för frakt och fiske. Vid förnyandet av Buster M har man ytterligare förädlat Busters goda grundegenskaper: båten är bekymmerfri, lätt att hantera och uppför sig som förväntat i händerna på vilken båtfarare som helst.

Phantom Cabin: En  förbindelsebåt med hytt i lyxklass

Phantom Cabin införlivar en grov funktionalitet med att färdas på sjön i lyxklass. Tack vare sin silkesmjuka gång och sitt rymliga skrov är Phantom Cabin en förbindelsebåt av den nya generationen. Phantom Cabin i aluminium bygger på skrovet av den öppna båten Buster Phantom, som visat sig vara sjövärdig och mycket lätthanterlig. I planeringen har man lagt vikten på passagerarnas bekvämlighet, på rymliga utrymmen och sjösäkerheten.

Nya Magnum och SuperMagnum

Allt för Sjön Båtmässan - Buster Magnum

Nya Buster Magnum är en 7,2 meter lång åtta personers öppen båt, vars största motoralternativ är Yamaha F225. Dess storebror, den 7,7 meter långa Super Magnum är certifierad för tio personer och med den största Yamaha F350 V8-motorn stiger toppfarten till 57 knop.

De sjödugliga och representativa båtarnas tuffa karaktär har ett uppenbart släktförhållande med modellseries nya flaggskepp, den nästan 10 meter långa Buster Phantom. Aluminiumskrovet och -durken, de mörkgråa pulpeterna och de rostfria beslagen förtäljer om Busters jordnära arv.

Till båda båtarnas standardutrustning hör en 16 tums Buster Q-smartskärm, som erbjuder föraren all nödvändig information från kartor och användarinstruktioner till väderleks- och motorinformation.

Läs mer:

Dela