Dags att tänka på en ny båt?

Njut av sommaren med en ny supermagnum

Be om offert!

Kampanjpris 2022: Buster SuperMagnum + Yamaha F300XCB 948 000 kr. Comfort edition (dynserie & akterkapell) och Fishfinder ingår!

Aven Premium Edition utrustningspaket till kampanjpris: 120 000 kr

Buster Q+, dynserie, akterkapell, fishfinder, vattenskidbåge, offshore fjädrande stolstativ, stereo, bogpropeller, dubbelbatterisystem, kylskåp, ställ för fendrar + förtöjningspaket

Be om offert ny »

Förarpulpettens mittpunkt är den stora uppdaterade 16" Buster Q Smart Display, ett omfattande infotainmentsystem som innehåller Navionics elektroniska sjökort, radio, aktuell väderinformation och båtens instrument. En praktisk funktion är att skärmen kan delas, vilket gör det möjligt att visa kartor i två olika skalor samtidigt. Detta gör att föraren kan ta ut kursen på en karta och zooma in detaljer på den andra. 

Säkra känslan av en stor båt

Med en total längd på 7,40 m ger Buster SuperMagnum en imponerande och säker känslan av en stor båt. Skrovets konstruktion har efter utförlig produktutveckling finjusterats för att erbjuda roliga, konsekventa och säkra köregenskaper även under de tuffaste förhållandena. 

Imponerande standardutrustning

Standardutrustningen på både Magnum och SuperMagnum inkluderar en tiltratt och trimplan, lanternor och nyckellös tändning. Durken på båda modellerna är tillverkad av slitstark, mönstrad aluminium, medan räckena och beslagen är tillverkade av rostfritt stål.