Nyheter: Motorbåtens moderna användargränssnitt: Buster Q-smartskärmen och Buster-mobilapplikationen

11.6.2018

Motorbåtens moderna användargränssnitt: Buster Q-smartskärmen och Buster-mobilapplikationen

Buster app

Båtsäsongens 2018 nyhet är Buster-mobilapplikationen, som hämtar den viktigaste informationen också till din mobiltelefon.

Den nya mobilapplikationen gör hanteringen av Buster Q-smartskärmen ännu lättare och bekvämare. De mest betydande egenskaperna ur trygghets- och användarbekvämlighetens synpunkter är båtens senaste positionsinformation, spänningen i batterierna och bränslemängden samt den automatiska loggboken.

Applikationens första version är riktad till Buster Q-användare, som får den största nyttan av den. Med applikationen kan man t.ex. fortsätta Buster Q-nätuppkopplingen – i den nya båtens pris finns i Buster Q-smartskärmen inkluderad en två års data-anslutning över hela Europa. Därtill möjliggör mobilapplikationen delning av färdinformation och bilder samt erbjuder båtens användarinstruktioner och kontaktuppgifter till Buster-återförsäljarna.

Buster-mobilapplikationen finns tillgänglig för Apples apparater från App Store och för Android-apparater från Google Play-tjänsten i juni 2018.

Dela