Nyheter: Buster-nyheterna på Allt för sjön båtmässan 4–12 mars

20.2.2017

Buster-nyheterna på Allt för sjön båtmässan 4–12 mars

Buster Powered by Yamaha Outboards

Buster presenterar säsongnyheter 2017 på Allt för sjön båtmässan i Stockholm. Vi presenterar den nya Q-smartskärmen som är integrerad i styrpulpeten, alla tiders största Buster, den nästan 10 meter långa Phantom samt de förnyade Buster S- och Buster XL-modellerna.

Buster Powered by Yamaha Outboards

Båtmässan Stockholm

Allt för sjön är den ledande och största båt – och sjölivsmässan i Stockholm 4–12 mars 2017.

Öppettider:
4-5 mars lördag–söndag kl 10-18
6-9 marsmåndag–torsdag kl 11-19
10 marsfredag kl 11-20
11-12 mars lördag–söndag kl 10-18

Address: Mässvägen 1, Älvsjö
 
Se nya Buster-modeller på båtmässan i Stockholm! Yamaha Motor Scandinavia presenterar Buster-båtarna på monter A41:16. Vi presenterar även favoritmodellerna Buster L2 och Buster Lx, mångfunktionella Buster M, mångsidiga Buster X, fartfyllda Buster XXL, topputrustade Buster SuperMagnum samt Buster Magnum, den populäraste stora aluminiumbåten i de nordiska länderna. 

Nya Buster-modeller på båtmässan:

Smart-Screen Buster Q

Buster Q

Buster lanserar för nästan hela sitt båtsortiment som standardutrustning en smartskärm integrerad i styrpulpeten som innehåller elektronisk navigation. Infotainment-systemet som fått namnet Buster Q består av en stor pekskärm, som förutom sjökorten också för samman bl.a. båtens alla mätinstrument, bruksanvisningen och guidevideon, väderprognoser, radio och nätförbindelse.

 

Buster Phantom

Buster Phantom med två motorer

Den nästan tio meter långa, Buster Phantom, med plats för tolv personer är tillverkarens största och snabbaste båt någonsin. Med de kraftigaste motorerna har Phantom en topphastighet på över 59 knop.
Olikt andra Buster-båtar kan Phantom utrustas med två motorer. Det kraftigaste alternativen för Phantoms dubbelmotorer är kombinationen av två stycken 350-hästkrafters, 5,3-liters V8-Yamaha-motorer. Dubbla motorer betyder att man till fullo kan utnyttja Yamahas elektroniska drive-by-wire-system Helm Master.

 

Buster SNy Buster S sommarstugans standardbåt

Buster har helt och hållet förnyat sin nästminsta modell, sommarstugans standardbåt Buster S. Den lilla fyrapersonersbåtens mest betydande nya egenskap är en ny självläns för tömning av regnvatten. Nyttan med den märker man senast efter den första regniga sommarveckan.
Buster S som är avsedd för fyra personer, är CE-certifierad och tillverkad helt i aluminium. Den är designad som allmänbåt för sommarstugan både för samanvändning, transport, resor och fiske.Buster S väger bara 260 kg och kan lätt transporteras bakom en personbil på en trailer utan broms.

 
Buster S presenteras på mässan också med fiskeutrustningspaketet. Till Buster S fiskeutrustningspaketet hör en spölåda, en kastplattform med en fiskestol samt en ställning för en frontmotor. Till Buster S som har handstyrning får man dessutom en mätarställning för motorn som monteras på spölådans sida.
 
 

Buster XLNy Buster XL 2017

Buster XL:s grundmått förblir desamma efter modelluppdateringen: den sex centimeter under sex meter långa XL transporterar bekvämt sex personer. Det lätta men hårda aluminiumskrovet väger bara dryga 600 kilo, så båten är lätt att hantera även vid bryggan. Användbarheten förbättrades genom att göra interiören vidare.
I den nya modellen ökar den största motoreffekten till 130 hästkrafter från den tidigare versionens 115 hästkrafter. Hanteringen underlättas också av Buster Q-smartskärmen som hör till standardutrustningen.

Dela