Nyheter: Buster lanserar tre nya modeller på Allt på Sjön i Gustavsberg

22.8.2014

Buster lanserar tre nya modeller på Allt på Sjön i Gustavsberg

Buster kommer att introducera tre nya modeller på Allt på Sjön mässan i Gustavsberg 28.–30. augusti. Nyheterna för 2015 är den helt nya Buster M, sportiga Buster XXL och det nya sofistikerade monstret M5. Även Buster Le som lanserades tidigare i vår kommer att visas för första gången i Sverige. Buster Le är en hybridbåt, aluminium skrov med glasfiberinredning som är godkänd för upp till sex personer. 

Buster Magnum M5 aluminiumbåt

Buster Magnum M5: kungen bland aluminiumbåtar

Med helt nya Buster Magnum M5 tänjer vi på gränserna inom marknaden för stora, öppna aluminiumbåtar.  Buster Magnum i sina olika versioner har sålts i över 4 000 exemplar under åren. Med den femte generationen Magnum har vi gjort en fantastisk båt ännu bättre. Med en 350 hk motor är detta värstingbåten i sortimentet. Med M5 blir du sällan passerad ute på vattnet. Med Buster Magnum M5 tar du dig fram på sjön snabbt, smidigt och bekvämt, oavsett väderlek. Båtens prestanda, sjöegenskaper och kraftfullhet är i en klass för sig. Den nya och moderna färgsättningen och farten på sjön gör att du skiljer dig från mängden. 

Buster M: den lilla båten med den stora känslan

Buster M är 2015 båtsäsongens "lilla" stora nyhet. Vi har förfinat körupplevelsen, sjöegenskaperna, mångsidigheten samt komforten ombord. Nya M lämpar sig perfekt för stugan och en lugn fisketur. Pulpeterna och wrap around vindrutorna skyddar dig från regn och rusk, medan det integrerade kapellgaraget ökar användbarheten samt förlänger båt- och fiskesäsongen. Vi har även ökat avståndet mellan akterbänk och pulpet så att även storväxta personer kör bekvämt med fullt regnställ på. Nya Buster M är CE certifierad för fem personer. 

Buster XXL: en renodlad sportbåt

Nya Buster XXL är en äkta sportbåt för föraren som även uppskattar generöst utrymme ombord. Baserad på det berömda XL-skrovet, trivs nya XXL bäst i hög fart och grov sjö. Nya XXL tar sjön mjukt och fint och har plats för upp till sju personer plus utrustning. Båtens öppna och mångsidiga planlösning är som gjord för aktiva dagar på sjön, oavsett om du är ute med familjen eller på en fisketur. 

Buster Le: Den nya utmanaren

Buster Le är den senaste versionen hybridbåt baserad på den omåttligt populära Buster L. Buster Le introducerar det estetiska formspråket- mångsidighet och ändamålsenlighet icke att förglömma, i den heta femmetersklassen. Den stadiga wrap around vindrutan och dem fasta mellandörren skyddar förare och passagerare från vind och vatten samtidigt som det integrerade kapellgaraget gör vardagen enklare till sjöss.

Läs mer:

Dela