Nyheter: Båtexpo på Åbo mässcentrum sätter kursen mot sommaren 2016

5.10.2015

Båtexpo på Åbo mässcentrum sätter kursen mot sommaren 2016

Båtexpo 2015 (Venexpo) hålls på Åbo Mässcentrum under farsdagshelgen den 5–8 november och är en tjuvstart på sommaren 2016. Alla de viktigaste företagen i båtbranschen kommer att finnas på plats. Mässan lockar även besökare från Sverige i samarbete med Viking Line och Visit Turku. Evenemanget fokuserar på motorbåtar och presenterar som första inomhusmässa i Finland den kommande båtsäsongens nyheter.

Hösten är en bra tid för båtaffärer både för säljare och köpare. Båtföretagen har visat stort intresse för mässan och utställarlistan är lång.

Buster kommer att visa upp alla sina nya modeller för år 2016 på Båtexpo. Buster presenterar Buster Magnum E med glasfiberdäck och tre olika modeller av Buster L: Buster L1 med en pulpet, Buster L2 med två pulpeter och Buster Lx med separata stolar och fast bränsletank. Mässbesökarna får även bekanta sig med nya Buster XL Pro som är avsedd för professionellt bruk och fiske.

Förutom alla glänsande nya båtar bjuder Båtexpo även på underhållning för hela slanten. Toppartisterna Krista Siegfrids och Kasmir uppträder på mässan. Åbo Mässcentrum satsar på att göra mässan till en upplevelse för hela familjen under farsdagshelgen. På mässan finns bland annat en jättestor bassäng med olika spännande aktiviteter.

Åbo Mäss- och kongresscentrum finns i Artukais stadsdel (Mässfältsgatan 9-13, 20210 Åbo). Hänvisningsskyltning till Åbo Mäss- och Kongresscentrum finns vid alla infartsvägar. Följ de blåa hänvisningsskyltarna som bär texten Messut-Mässan. Mässbuss nr. 100 trafikerar mässtid enligt särskild överenskommen tidtabell.

Venexpo / Båtexpo 5–8.11 på Åbo mässcentrum
Mäss- och hotelpaket

 

Dela