Hur väljer du den lämpliga stugbåten?

Valet av den lämpliga stugbåten börjar med att man definierar sina egna behov. Har man en ryggplats för båten eller skall den dras upp på stranden? Gör man endast utflykter och fisketurer med båten, eller är den det enda samfärdsmedlet med vilket både folk och tillbehör kommer ut till stugholmen? Hur lång är körsträckan och går den över blåsiga öppna etapper, där vågorna kan vara höga? Hur många personer skall rymmas med?

BusterQ screen

Buster S är tre båtar med samma skrov

Modellen som körs från akterbänken lämpar sig speciellt bra för dem, som söker en enkel, trygg och rymlig basbåt för stugbruk. Ifall du uppskattar rattstyrning och det skydd pulpeten ger, väljer du sido- eller mittpulpetversionen. Scc-modellen med mittpulpet har maximalt fritt däcksutrymme. Sidopulpetbåten S1 erbjuder för sin del bra utrymmen för flera passagerare.

BusterQ screen

Buster XS – den perfekta båten till sommarstugan

Den nya Buster XS är en lätt båt som är enkel att hantera och erbjuder utrymme för fyra personer. Nya XS kommer i två varianter; Buster XS som styrs från aktersätet med rorkult och Buster XSr som har en styrkonsol.

BusterQ screen

Populär Buster M

Buster M är en av de mest populära motorbåtarna i Norden, säkert av den orsaken att båten lämpar sig för såväl stugfärder, fiskeresor som utflykter. Buster M1 med en styrpulpet är en renodlad och trygg stugbåt, som tack vare sin stora sittbrunn lämpar sig som både förbindelsebåt, fraktbåt och för fiske. Buster M2 med två styrpulpeter och en digrare utrustningsnivå har som standardutrustning Buster Q-smartskärmen och kommer till sin rätta under sommarens utflykter, som pendel-båt och fiskebåt.

Luksusluokan yhteysvene saaristomökille Buster Phantom Cabin

 

Buster Phantom Cabin är vår största båt med kajuta. Den hämtar en snutta ändamålsenlig, karg lyx till förbindelsebåtsåkandet. Ett exceptionellt sjövärdigt skrov, mjuk i sjön och med styva, tysta konstruktioner gör Phantom Cabin till en mäktig förbindelsebåt även för längre färder över de stora insjöarnas vida fjärdar, i skärgården och vid kusterna.

AHT

Buster Cabin E är planerad för båtföraren som rör sig mycket på sjön, som tillbringar längre tider i båten än en typisk färd till stugan tar. Båten är tyst, den kan utrustas med värmare och med hänsyn till höstfärderna är även utebelysningen planerad för oproblematisk körning i mörker. Glastaket och den stora takluckan samt en mild led-belysning gör färden till en upplevelse.

Aluminiumbåtar sedan 1955

Buster Boats är Europas största designer och producent av aluminium­båtar. Välkommen att bekanta dig med Busters värld. Här kan du skapa ditt eget äventyr.