Nyheter: Träffa oss på båtmässan i Göteborg 2-10 februari 2019

21.12.2018

Träffa oss på båtmässan i Göteborg 2-10 februari 2019

Buster Magnum aluminiumsbåt i Göteborg

Sommaren börjar i februari! Träffa oss på Båtmässan i Göteborg 2–10 februari och styr mot sommaren. På Båtmässan presenteras Buster Magnum, Buster XXL, XL, X och Lx med förnyad favoritbåten i den mindre storleksklassen, Buster M (naturligtvis med fiskeutrustningspaket!). 

Göteborgs Båtmässan är västkustens största mötesplats för båtmänniskor. Barn och ungdomar till och med 16 år har fri entré varje dag. 

Öppettider

  • Måndag-fredag kl. 12–20

  • Lördag-söndag kl. 10–18

Vi ses på Båtmässan! Läs mer: https://batmassan.se/

Buster-modeller på Göteborgs båtmässan:

Sjöduglig, säker, representativ och snabb: Buster Magnum

Buster Magnum är en 7,2 meter lång åtta personers öppen båt, vars största motoralternativ är Yamaha F225. 

De sjödugliga och representativa båtarnas tuffa karaktär har ett uppenbart släktförhållande med modellseriens nya flaggskepp, den nästan 10 meter långa Buster Phantom. Aluminiumskrovet och -durken, de mörkgråa pulpeterna och de rostfria beslagen förtäljer om Busterns jordnära arv.

Till bägge båtarnas standardutrustning hör en 16 tums Buster Q-smartskärm, som erbjuder föraren all behövlig information från kartor och användarinstruktioner till väderleks- och motorinformation. 

En äkta sportbåt: Buster XXL

Buster XXL är strömlinjeformad och har ypperliga köregenskaper. XXL tar sjön mjukt och fint och den har plats för upp till sju personer plus utrustning. Förutom sportig, är XXL även praktisk – därav de stora lastytorna. 

Storbåtsegenskaper i en mindre klass: Buster XL

Buster XL är välförtjänt en av våra bästsäljande modeller. Osänkbara och strömlinjeformade XL är ett distingerat val som både förbindelsebåt och nöjesbåt tillika. XL är valet för den kvalitetsmedvetna båtköparen som värdesätter helhetsekonomi. 

En mångsidig all-round båt: Buster X

Buster X är båten för den som värdesätter en aktiv fritid. Mångsidigheten gör den till en av våra långkörarfavoriter i sortimentet. Buster X, som är registrerad för sju personer, kan anpassas när du har mer last än vanligt. Alla båtens sitt- och förvaringsboxar inklusive akterbänkarna kan lätt monteras loss. 

Små kostnader, stort nöje: Buster Lx

Buster Lx är den minsta båten i sortimentet med separata stolar. De kompakta konsolerna med effektivt skyddande wrap around vindrutor ger vindlä vid behov för upp till sex passagerare.

Den brillianta stugbåten: Buster M

 

Buster M aluminiumbåt med fiskeutrustning

Buster M är planerad som en mångsidig allroundbåt: som förbindelsebåt, för butiksresor, för fiske i närvattnen och utfärder med familjen. Båten är lätthanterlig och kan transporteras efter bil på en lätt obromsad trailer. Sittbrunnen är regnvattenlänsande.

Busters nya fiskeutrustningspaket fås nu förutom till Buster S också till den följande storleksklassens favoritbåt, Buster M. Med fiskeutrustningspaketet transformeras M och S till fiskebåtar enligt eget behov. 

Till Buster M:s och S:s fiskeutrustningspaketet hör en spölåda, en kastplattform med en fiskestol samt en ställning för en frontmotor. Utrustningspaketets delar kan även skaffas enskilt och utrustningen kan lösgöras då båtens användningsändamål ändras.

Buster M tillverkas alternativt som sid- eller dubbelkonsolmodell. Buster M1 är en enkel och säker båt för sommarstugan, som tack vare generösa däcksytor lämpar sig för varutransport och fiske. Buster M2 har en riklig utrustningsnivå, bland annat en 10” Buster Q smartskärm ingår. M2 lämpar sig bäst för sommarutflykter, förbindelsebåtsbruk och fiske. 

Buster M är registrerad för fem personer. Läs mer:

 

Dela