Nyheter: Nya Buster XL och XXL på Gustavsbergs flytande båtmässa

19.8.2019

Nya Buster XL och XXL på Gustavsbergs flytande båtmässa

Buster XL och Buster XXL på Allt på sjön 2019

Hösten närmar sig, men båtsäsongen fortsätter. Buster presenterar på traditionellt sätt sina nästa års nya båtmodeller på höstens flytande båtmässor. På Allt på sjön presenteras vi populära storleksklassens sexmetersmodellerna Buster XL och Buster XXL, som har nu anammats modellsortimentets allra största båtars skandinaviskt förenklade linjer.

Allt på Sjön i Gustavsberg är den största flytande båtmässan i Sverige och har funnits sedan 2011. Hit vallfärdar båtintresserade besökare i slutet av augusti för att ta del av det allra senaste och bästa som båtbranschen har att erbjuda när det gäller segel- och motorbåtar och tillbehör.

Nordens största flytande båtutställning Allt på Sjön i Gustavsberg

Fri entré och gratis parkering!

Busters öppna båtar i storleksklassen sex meter förnyades helt

Sverigepremiär på Allt på sjön 2019 båtmässa

Nya Buster XXL Allt på Sjön flytande båtmässan 2019

Buster XL årsmodell 2020 har ett helt nyplanerat skrov och båten är 70 cm längre än den tidigaste modellversionen. Inneutrymmet är märkbart rymligare, vilket man ser speciellt på det kännbart större fotutrymmet vid akterbänken. Tack vare en 30 cm större vattenlinjebredd är durkytan klart större.

Buster XL är planerad för sju personer och lämplig motoreffekt är 80–115 hästkrafter. Tack vare den ekonomiska skrovformen stannar man också med den största motoreffekten vid en förbrukning om 0,7 liter per sjömil i en skön marschfart på 19–23 knop.

 

Nya Buster XXL flytande båtutsällning 2019Buster XXL har alltid i modellsortimentet representerat de sportiga fartbåtarna. Den väl utrustade nya Buster XXL är en öppen båt för åtta personer, vars toppfart stiger som bäst med en motoreffekt på 150 hästkrafter till 43 knop. Nya Buster XXL är till sina köregenskaper förträfflig, den stabila och exakta körkänslan ger intrycket av en klart större båt.

Rekommenderat effektområde för Buster XXL är 115–150 hästkrafter. Trots sin sportiga uppenbarelse är XXL en ekonomisk utfärdsbåt. Lämplig marschfart är 19–29 knop, då stannar förbrukningen med en Yamaha F150DETX-motor vid 0,8 liter per sjömil. 

Träffa oss på båtmässan i Gustavsberg!


 

Dela